2. elokuuta 2008

Vauvan huoneen juttuja


Narutin eilen masukin huoneen laskosverhon ja vielä odottelen että mies ensi viikolla tuo "kepit" siihen. Miksei voi koskaan muistaa kummalta puolelta mekanismia pitää ne nostonarut pujottaa..? Taas sai uudelleen pujottaa mekanismista ne..
Timi laittaa toivottavasti ensi viikolla paikalleen<3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ikkunalaudalle tulee asustamaan pienen pieni kaunis heppa, jonka jo jouduin korjaamaan liimalla ja uusilla ruuveilla..Tämä on saatu lahjaksi Pirjo-mummilta<3

Ihana heppa<3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Iltapäivällä Pirjo-mummi soitti ja pyysi heille syömään. Ihan kiva. Lykkääntyi se tiskaaminen taas. Olinkin heillä kolmisen tuntia ja lueskelin sisustuslehtiä Erikan leikkiessä kylässä olleiden serkkujensa kanssa..On satanut vettä melkein koko päivän..

Pirjo-mummille näytin Tilda-juttuja ni tuntui että hänkin hieman hurahti niihin..Tosin sanoi että jos ei ole kankailla niin väliä niin hänen kangas- ja sisustusliikkeestään voisi löytää tildailuun sopivia kankaita. Siis jos ei tarvitse olla aitoa tildaa.

http://www.sisustuspirra.fi/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Timikin on tosiaan vielä Lappeenrannassa, webbikameralla lärpäteltiin aijemmin..Kohta pitää laittaa tuo ylivilkas lapsukainen nukkumaan jotta saa itse hetken hengähdystauon..

Nyt alkaa meno olee sellasta et puurot lapselle naamaan ja nukkumaan.

1 kommentti:

  1. Vastavierailulla :). Kovasti onnea vauvan odotukseeen!! Täytyypäs vierailla tuolla sisusliikkeensivuilla.

    VastaaPoista