5. elokuuta 2008

Raskausviikko 35+0

Jipii, taas yksi rajapyykki saavutettu :) Se ois nyt sitten 36 viikko aluillaan..mainiota..Hurjaa, tästä on jo yhdeksän viikkoa kun vauvan keuhkot kypsytettiin ja kaikki mennyt näinkin hyvin :)

Eilen oli neuvolakin ja kaikki mainiosti.
Verenpaine oli tosi alhaalla taas ja pissatkin ihan puhtaat, kerrankin :)
Ensi maanantaina on neuvola niikuin yleensä on näillä viikoilla muutenkin viikon välein.

Menee varmaan vielä yliaikaiseksi tämä :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Olen nyt eilisestä lähtien koittanut raivata moita muuttokamoja pois olkkarista. Osa kamoista suoraan uusiin pahvilaatikoihin ja pitää viedä kierrätykseen. Kaikki Erikan vaateboxit pesukoneeseen ja odottamaan uutta käyttäjää..

En vaan voi ymmärtää miksi on pitänyt raahata parasta ennen 9.5.2008 vauvanpuurot tänne?
No ei kaikkea ole tietenkään kiireessä pakatessa porukat katsoneet..

Kasattiin mein entinen kirjahyllylokerikko Erikan huoneeseen leluhyllyksi, ei sovi mein olohuoneen väreihin niinkuin ei oikein mikään muukaan mein vanha tavara..jotenkin tämän asunnon henki on niiiii-iiin eri kuin vanhan. Tottakai jos haluaa että kaikki on "eriparia" niin ok, mutta kun..Tai sitten kaikki on ollut jo vanhassa kodissa eriparia :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Niin joo, Lappeenrannan mummi oli ostanut vauvalle aika "tildamaisen" bodyn♥


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Timi toivottavasti tuo miulle tänään vanhan saumurin ja ne kepit tuohon laskosverhoon sieltä Oulusta. Ja toivottavsti laittaa vielä joitain juttuja paikalleenkin :)
Toivottavasti ennen viikonloppua tuo sitten sen 110cmx140cm metallikotelokehyksenkin kotiin..Saisin tehtyä yhden kangastaulun lisää..

Vauvan huoneeseen tulee pari ikean lack-hyllyä (tosin maalattu itse uudelleen), pieni vaatelipasto yms jotka pitäisi laittaa paikalleen.. Olisi turvallisempi olo kun kaikki olisi valmiina pientä uutta ihmettä varten♥

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Irrottelin eilen pinnasängystä vanhat itsetehdyt pehmukkeet pois ja niistä sain sitten vaaleanpunaista flanellia ja silkkinauhaa..Flanellien saumat purin ja heitin suoraan muiden lakanoiden yms. kanssa pesuun +60°c..

Tildasin/tuunasin Erikan vanhan muistitaulun, tosin pienet koristeet niittien kohdalta puuttuu vielä..On ilmeisesti miun eräs askartelutarvikelokerikko vielä Lappeenrannassa..

Lopusta flanellista saakin tehtyä kestoihin sisävaippoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti