15. elokuuta 2008

Tilannepäivitystä ja kuvia projekteista

Dodih, taas aikaa vierähtänyt ja raskausviikkojakin jo 36+3 eli ollaan tosiaan voiton puolella :)
Nyt on viikon välein neuvolat ja ei niissä mitään ihmeitä ole ollut, kaikki hyvin ja pissatkin puhtaat jo kaksi kertaa :)

Masupose rv 36+3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Äitini ja hänen miehensä tulivat meille lojumaan pariksi päiväksi ja käytiin äitin kanssa shoppailemassa torstaina. Mukaan tarttui ihana hug-a-bub (karpalo-hassel) kantoliina, jota olin jo käytettynäkin kuolannut huuto.netistä..Ostin myös lisää harsoja ja yhden isomman 5-8kg pul-kuoren, josta siis saan mallia isompiin tsi-kuoriin. Oli myös pakko ostaa hieman ihanaa myllymuksujen norsu-kangasta, oli kyllä kaikkea muutakin ihanaa siellä..Unohdin ostaa näpsyjä..

"Miten niin vauvan saaminen ei ole kilpavarustelua?"

Kävimme Murun kanssa myös hakemassa vauvalle uuden turvakaukalon, vaikkakin hieman hintava oli vain vuoden käyttöön. (Pitänee tehdä vielä yksi lapsi lisää jossain vaiheessa ni saa kestovaipatkin kiertoon..) Graco Logico S värinä Gilda.. eli siis tälläinen
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sitten sisustusosastolle:

Erikan huone

Itse tuholainenkin tuolla kuvassa :)
Heti seuraavana päivänä kuvan oton jälkeen piirsi sängyn viereisen seinän täyteen tusseilla ja puuväreillä kun äidin silmä vältti..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hommattiin vessaan kalusteita ja murukki laittoi ne paikalleen tänään :)


Tuli mainio, ihan tosi paljon kaappitilaa kun miettii ettei aijemmin ollut yhtään.Muru tykkää kun uusi peili on korkeampi kuin entinen ja nyt mahtuu pääkin mukaan pelikuvaan :)

Vielä kun joskus sen pienen kuivausrummun saamme..Helpompi kuivattaa kyllä sitten kestotkin..sitä ennen on vain tyydyttävä kolmanteen kuivaustelineeseen..vaippapyykkiä tulee menemään kuitenkin..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sain saumuriin neulatkin eilen ja pitäisi nyt kokeilla sitä viikonloppuna että miten toimii käytännössä..Pitää laittaa myös kuvia noista tsi-vaippahommista tässä viikonlopun aikana..

2 kommenttia:

 1. Heipä hei!

  Löysin minäkin tänne. Aivan ihanan blogin olet aikaiseksi saanut ja on mukava lueskella teidän kuulumisia. Mie yritän täällä ahkeroida opinnäytetyön parissa, että joskus valmistuisinkin. Varasimme tossa kolme viikkoa sitten koiranpennun, neljän viikon päästä haemme sen Kurikasta asti. Täältä löytyy kuvia pennusta sekä minun nukkekotiprojektistani http://marjar.vuodatus.net/

  Terkkuja kummin kullanmurulle sekä koko perheelle!

  -Marja-

  VastaaPoista
 2. Moi :)

  Jopas vain on melkoinen masu, mutta niinpä se varmaan tuossa vaiheessa pitääkin jo olla :)
  Kivoja juttusia oot tehny ja näperrelly, kuvia voisit niistä laitella enempi.

  Eiku hyvää loppuodotusta!
  Terkuin Mari Liperistä

  VastaaPoista