26. elokuuta 2008

Rv 38+0 ja lisää tsi-kestovaippoja


Oujee, raskausviikko 38+0 tänään..Mihin kaikki aika on mennyt?
Ylihuomenna eli torstaina on sitten se masukin painoarviopäivä, pitänee kaiken varalta pakata viimeistään huomenna se sairaalakassi..En ole vielä kerennyt..☺

Jännittää jo niin että on perhosia masussa..Toivon kyllä että käynnistettäisiin synnytys jo..Saisi pienen ihmeen syliin ehkä jo perjantaina ♥ Luulisi kyllä että ehkä jo aijemminkin kun on paikat hieman raollaan jo valmiiksi..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Erikan synnytys käynnistettiin silloin EKKS:ssä myös torstaina silloin 16.3.2006 puolenpäivän aikaan ja Erika-tyttö syntyi rv 40+1 perjantaina 17.3. 21.15..
Synnytyksen kesto oli 20,5h ja ponnistusvaihe silloin 45min. (Pitkästä ponnistusajasta syytän kyllä epiduraalia jonka teho oli vielä voimissaan kun alettiin ponnistaa, en tuntenut supistuksia kunnolla joten ponnistustehot olivat hukassa.)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lisää näpsykiinnitteisiä tsi-vaippoja kierrätysmateriaaleista..
(Kaava imse vimsen 3-6kg sisävaippa)
Vasen sisätaskuvaippa: uloin kerros kierrätys polyesteripaitaa, sisällä samaa vanhaa pyyhettä ja kierrätysflanellia sisin kerros.
Oikealla olevat ovat sisävaippoja myöskin kierrätysmateriaaleista..Alemmassa valkoisessa on kaksi kerrosta froteepyyhettä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Neulavihkohässäkkä


Pikainen väsäys silmäneuloille, ovat kaikki aina hukassa muuten.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nyt duunaamaan vauhdilla ruokaa ennen kuin lähdetään kylille koko perheen voimin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti