Kuka mie oon?

Blogin takana häärilen mie, kolmekymppinen jo vuosia bloggaillut nainen. Kohta kahdeksan vuotta oon asunut Pohjois-Pohjanmaalla perheeni kanssa. Miun juuret Etelä-Karjalassa Lappeenrannassa.

Käsityöt ovat aina olleet lähellä sydäntä, verenperintönä saatu kipinä käsillä tekemiseen. Vasara ja maalisutikin kestää räpylässä useimmiten :) Useimmin kätten kautta kulkee lankaa tai kankaita. Arjen taustamusiikkina usein ompelukoneen hurinaa tai taikinakoneen pärinää. Joskus kädet taikinassa leivontahommien merkeissä siis.

Suosin sisusteluissa ja tekemisessä kierrätystä ja kirpputoreja. Usein esittelenkin löytöjäni blogissa.

Miulla on kolme ihanaa elävää tyttölasta (2006, 2008 ja yksin kaksonen 2012) ja sekä syksyllä 2015 syntynyt poikavauva. Miun mies on järjen äänenä estämässä kaikki pahimmat hullutukset joita salaa suunnittelen...(No, okei, mies on joskus mukana hullutuksissa: vaihdettiin extempore oma ja lapsen makuuhuone päittäin eräänä lauantai-iltana klo 19.30 lasten ollessa mummolassa...)

Olen opiskellut alkujaan vaatetusartesaaniksi, sittemmin nuoriso-ohjaajaksi ja vielä myöhemmin lasten ja nuorten erityisohjaajaksi. Nyt menossa ensimmäinen ammattikorkeakoulu, josta toivottavasti valmistun aikanaan sosionomiksi (AMK).

Blogissa on kaikenlaista elämään ja arkeen liittyvää, usein kovin sisustus tai käsityöpainotteista pölinää.

Tervetuloa mukaan!
 ♡
Pivikki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti