7. elokuuta 2015

Kuvakooste kesälomasta

Kesä kirmasi kauheaa vauhtia ohi, ensi viikolla alkaa jo koulut! 
Mein keskimmäinen menee jo ekalle luokalle, saas nähdä miten alkaa ison tytön rooli sujumaan. Esikoinen astelee kolmannelle luokalle iloisin mielin ja pienin kolmevee jää miun kanssa kotiin viime vuotisen päiväkotielämän sijasta.
Mutta palataan asiaan, eli kesään ja mitäs kaikkea tapahtuikaan... Mies on opiskellut koko kesän, joten "lomaa" meillä ei varsinaisesti ole ollut kuin yksi viikko ja pidennetty viikonloppu. 
Viikon aikana käytiin ensin mökkeilemässä Saimaan saaressa.


Sitten matkattiin Helsinkiin sunnuntaina ja lautalla meren yli Tallinnaan. Tallinnassa käytiin mm. Piritan uimarannalla seköä katujunailemassa vanhassa kaupungissa. Meillä oli taas vuokrahuoneisto koko komppanialle, appivanhempien kanssa taaskin käytiin autojen kanssa. Tällä kertaa en käynyt edes Karnaluksissa, en jaksanut mennä paistumaan sinne tämän isohkon mahani kanssa.Tallinna tuli nähtyä taas kolmen päivän pikareissulla ja oli aika suunnata takaisin mökille loppupäiviksi. Sää ei vain luvannut oikein hyvää, mutta Lappeenrantaan päästyä keli oli mitä mainioin ja nautittiin loppuajasta mökillä.


Tämä pikaloma loppui lyhyeen kun oli pakko suunnata kohti kotia ja miehen opiskelujen jatkumista.
Heitettiin mutka sitten vielä Jyväskylän kautta, josta löysin itselleni peitetikkinoneen, Bernina 009:n. Mutta ompelujutut jääköön seuraavaan postaukseen, tämä olkoon lomapainoitteinen.

Jospa näillä kuvilla jaksaa odottaa ensi kesään ja uuteen pidempään lomaan mökillä saaressa. Isoveljeni ystävineen on tänä kesänä tehneet mökillä pintaremonttia ja uusineet ulkomaaleja, ison työn tekevät. Tätäkin kautta kiitos heille! 

Tässä pikakatsaus meidän kesälomaviikosta heinäkuun alusta. Pikkaisen on nyt päivitystahti ollut viiveellä edellisen tietokoneeni hajoamisen vuoksi, nyt on uusi kone alla ja hyvin tuntuu pelittävän. Ja on pakolliset kouluhommatkin hoidettu pois alta, nyt on aikaa ja lisää aikaa ennen vauvan syntymää päivitelläkin tänne elämänmenoa. 

Mites teidän kesä on sujunut?

Pivikki 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti