30. elokuuta 2015

Juhlahumussa

Tänä viikonloppuna juhlittiin keskimmäistä tytärtämme Eveliinaa. Nuori neiti täytti jo seitsemän vuotta! Hurjaa vauhtia vuodet vierii. Tyttö on reipas, energinen ekaluokkalainen jolla ei ideat ja tekeminen lopu kesken sateisimpanakaan päivänä. Myös hyvää sydäntä ja ymmärrystä muiden huolille tytöltä löytyy. Niin rohkea ja reipas lapsi ♡ Rakastan!


Tyttö halusi itse jonkin kivan kakkukuvan, ja kärkkäiseltä ei löytynyt kovin suurta valinnanvaraa - joten Hello Kitty kelpasi. Kakun välissä on taas banaania, vaniljarahkaa ja mansikkasosetta. Toimi ja kelpasi hyvin vieraille. Tyttö sai kivoja lahjoja ja ainakin loppuvuodeksi karkkia. 


Itse olen voinut edelleen paksusti, vaikka onkin jo ihan kypsä olo tähän raskaana olemiseen. Parin viime päivän lämpöaalto tuntui olevan liikaa minulle ja mies haki meille asuntoon kellarista siirrettävän ilmastointilaitteen asunnon viilentämiseksi. Onneksi se toimi ja vähän helpotti tätä kuumuutta. Perjantaina kyllä satoi sitten vuorostaan koko päivän ja sekin auttoi oloon paljon.  

Kaivelin toissapäivänä lankalaatikkoani ja kaivoin sieltä joskus jostain purettuja Novitan puro-lankoja. Kerin ne vain vyyhdeitä keriksi ja kaivoin Naavakeijun Sipulipöksyjen ohjeen. Ohjeen löydät täältä: Neuleaddiktio-blogi. Pyllypuolen lisäykset tein ajatuksissani pieleen, mutta eikai tuo käytössä haittaa vaikka takasipuli leveneekin suht äkkinäisesti. Etupuoli meni jopa ohjeen mukaan.Tänään neuloin pöksyt sitten valmiiksi, pitkälahkeisina. Lahkeiden pituus on noin 16cm. Koko on S ja puikkoina oli bambu neloset. Neuloin vielä tänään illalla norjalaismyssyn vauvalle samaisilla nelosilla ja purolla, pienimmällä silmukkamäärällä. Liian isohan se toki vastasyntyneelle on, mutta jospa se talven pakkasilla kuitenkin lämmittäisi.


Meinaa neuloosi iskeä...pelottaa.

Raskausviikkoja on tänään kasassa 36+0, joten jokunen viikko on vielä jäljellä vauvan odotusta. Puolentoista viikon päästä on synnytystapa-arvio, jolloin katsotaan vielä miten tyyppi on kasvanut ja miten hänet saadaan turvallisesti masun ulkopuolelle. Saati vaikuttaako sektioarpi mitenkään mihinkään.

Sain muuten DoperMamilta haasteen kertoa bloggaushistoriastani yms. Palaan siihen tällä viikolla kun saan hetken rauhaa lapsukaisien ollessa koulussa ja päiväunilla.

Pivikki 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti