19. elokuuta 2015

Kupla-vaunuverho

Mietin jo jonkin aikaa vaunuverhon tekemistä Elviksen vaunuihin syksyn viimoille ja talven pakkasille. Facebookin Kangashamsterit-ryhmässä tuli vastaan ihanaa autokangasta, Kleinbusseilla ja Kuplavolkkareilla höystettynä. Kaupat syntyi ja heti oli visio mihin kankaan käytän. 

Eilen piirtelin kaavat, leikkelin kankaat ja naputtelin illalla vielä purjerenkaat kiinni. Löysin jopa renkaita joilla verhon saa vaunuihin kiinni. Jouduin kiinnitysnauhojen paikkoja vaihtamaan alemmas, sillä alkuperäiseltä paikalta ne eivät yltäneet solmittaviksi aisaan. Ohjeen vaunuverhoon otin Villa ja Villa-blogista täältä: *klik*


Taustapuolelle laitoin iloista jo aiemmin blogissani esilletullutta vanhempieni häälahjalakanaa, joka ei ole vuosien saatossa menettänyt kirkkaita värejään.


Voihan kupla 


Toin vaunut sisälle kuvattaviksi vaunuverhon kanssa, Emilia päätti kiivetä kyytiin testaamaan. Hyvin taisi suojata myös olkkarin ikkunasta paahtavalta loppukesän auringolta.


Vaunutkin on muuten kirppislöytö jo varhaiselta keväältä, innoissani raskautumisesta ostin nämä jo ennen kuin olimme kertoneet kellekkään uuden vauvan tulosta ♡ Näihin kuuluu myös kantokoppa, joten yhdistelmät ovat. Tykkään 

Pivikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti