8. helmikuuta 2013

Sukkajuttuja

Näistä kuvassa olevista tuli kuitenkin liian pienet meidän eskarilaiselle. Sai sitten Eveliina uudet sukat pienellä kasvuvaralla. (Lanka sadan kerroksen sukkien toisen kerän jämät, jotka jaoin puoliksi automatkalla Kuusamosta Vihantiin.) Aloitan nyt sitten marianne-raidalliset Erikalle. Ja jossain välissä pitänee neuloa äidille nuo harmaat palmikkoiset pois puikoilta...ja toinen oma sadan kerroksen sukka.
Voitteko uskoa, minulla neuloottisella ihmisellä ei ole itsellä kuin kahdet (!) villasukat joista kummatkaan ei ole itsetehdyt. Toiset on jo edesmenneen isoäitini Taimin neulomat ja toiset on äitini työkaverin neulomat. Pitänee itselle neuloa välillä jostain kunnon sukkalangasta perussukat kun ei nuo nätit kestä, esimerkiksi ne piirakkasukat on jo puhki pohjista. Tokihan olen villasukkien suurkuluttaja.

Monetko villasukat sinulla on?

2 kommenttia:

 1. Muille tulee tehtyä vaikka mitä kaikkea mutta itselle harvemmin. :)

  Omistan kolmet sukat joista yhdet olen tehnyt itse (Pirkka-lehden pitsisukka malli),toiset ovat äitini ystävän tekemät ja kolmannet olen tehnyt itse ala-asteella ja ovat erittäin parsitut.

  Nyt puikoilla piirakkasukat itselleni mutta nekin ovat jymähtäneet vaiheeseen kun lapsille tulee tehtyä kaikkea kivaa. Ja lista vaan pitenee mitä kaikkea voisi tehdä kun selailee nettiä ja lehtiä.

  -AniiL-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksestasi :) Miekin olen enempi neulonut muille sukkia kuin itselle, tokihan ne omat lempparit ja itsetehdyt on jo puhkikuluneet ekan käyttövuoden aikana. En sitten jaksanut alkaa niitä parsimaan, joten viskasin roskiin kun en saa niitä kuitenkaan kestämään...

   Poista