6. helmikuuta 2013

Jokapäiväinen...

pyykkishow. Ostimme joulupukin tuomalla lahjakortilla mm. nämä kivat kankaiset pyykkikorit Oulun Kodinykkösestä. Nyt ei enää tarvitse säilyttää meidän vanhaa muovista (lue: rumaa) pyykkikoria ja saa jopa lajiteltu pyykkejä hieman!
Kylpyhuoneemme lattia maalattiin jälleen jokunen viikko sitten. Maalatun lattian huoltovälihän on se pari vuotta. Ainakin kylpyhuoneessa, jossa jokapäivä kuljetaan, suihkutellaan ja lapset paiskoo leluja lattialle usein. Maalaamiseen käytimme alunperin Otex-tartuntapohjamaalia perusteellisen pesun jälkeen ja sen päälle sitten perinteistä Betoluxia. Nyt uudelleen maalattaessa rapsuttelimme irtomaalit pois, hioimme lattian koneella kevyesti ja pesimme kloriitilla. Annoimme kuivua kunnolla ja sitten betoluxit pintaan. 

Kylpyhuoneemme seinälaatat on alkuperäiset, pitänee hankkia saumakynä, jotta saa nuo kellertävät saumat nätimmiksi. Itse asiassa maalasin saumat meidän Eveliinaa viimeisimmilläni odottaessa pienellä pensselillä ja otexilla...huh, mikä homma. Nyt alkaa olemaan uusimisen tarpeessa ainakin tuosta suihkun kohdalta.

Suihkuverho on miehen löytö kirppikseltä. Uusi kylppärin matto on hakusessa, jostain syystä siinäkin pitäisi olla tähti. Jotexilta oli loppu harmaa/valkoiset tähtimatot, vain punaisia jäljellä kun viimeeksi tarkistin...

Meillähän on varastossa (tai siis keskihuoneessa) uusi valkoinen allaskaappi ja iso peili odottamassa asennusta. Ehkä lähiaikoina sekin edistyy, sillä pitää pyytää putkimies asentamaan meille uusi tiskikonekkin samalla sitten. 

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat pyykkikorit! Meillä on vanhat muoviset (ne rumat! ;) ) ja haluaisin jotkut kauniimmat tilalle. Noi kyllä näyttävät todella hyvälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä ihanat...nyt vaan pitäisi päästä eroon siitä vanhasta. Se asuu edelleen meidän eteisessä ja syö sisäänsä kaikki kohdalle sattuvat pyykit...oi voi. Jos huomenna sen tyhjentäisin ja veisin pois.

      Poista