3. syyskuuta 2012

Päivä kerrallaan eteenpäin...

Erikalla alkoi esikoulu elokuun alkupuolella, viikko sairaalasta kotiutumisen jälkeen. Arki pitää elämässä kiinni. Onneksi on nuo ihanat isot lapset ja Emilia-vauva pitämässä ilon elämässä surun läsnäolosta huolimatta.


Hetken Emilia-vauvan kanssa ovat korvaamattomia. Ihana Rinsessa 
Tokihan sitä miettii että näitähän ihanuuksia pitäisi olla tässä kaksi...vaan ei ole. Oman lapsen hautajaisten järjestely on todella rankkaa henkisesti. Tämän kuun lopussa Ellinoora pääsee viimeiseen leposijaansa. Valittiin Ellinoora-neidille kaunis keraaminen uurna, jossa kaksi joutsenta. Onneksi toinen tytöistä jäi meidän kanssa tänne kulkemaan. Meidän yksin kaksonen. Varmasti Emiliakin tiedostaa jollain lailla ettei kaksossisko olekaan enää täällä...Meidän pieni ihana.

Emilia painaa jo nyt viisiviikkoisena melkein neljä kiloa, 50cm vaatteet ovat sopivia ja kaikista pienimmät kestovaipatkin ovat jäämässä pieniksi. 
Lauantaina käytiin Kärsämäellä lasten maatalousnäyttelyssä. Eveliina osallistui siellä Piritta Desing korikaupan piirustuskilpailuun ja väritti pitkään ja hartaasti taideteostaan. Onnihan potkaisi ja neiti voitti itelleen pienen muovipäreisen korin. Olipa siellä maataulousnäyttelyssä lentokoneitakin ja possuja. 

 

Eveliina täytti 4-vuotta 29.8. Synttärikekkerit vietettiin vasta eilen. Tilasin mansikkakakun kun en itse olisi sitä kerennyt tehdä. Eveliinan juhlissa ei kovin montaa vierasta käynyt, oli syysflunssa kaatanut petipotilaiksi leikkikavereita. Kivat juhlat meillä silti oli 

7 kommenttia:

 1. Voimia minultakin sinne teille. En ollutkaan pitkään aikaan blogissasi käynyt ja surulliset uutiset koskettivat minua kovasti. Onneksi teille jäi kuitenkin toinen ihana vauva. Hän antaa kuitenkin voimia suruunne. Virtuaalihaleja koko perheelle.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla teistä! :D Arki tosiaan auttaa! Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. Suuri osanotto suruunne ja voimia koko perheelle<3

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun jaksoit taas postata :)
  Onnea Eveliinalle 4-vuotis synttäreiden johdosta!
  Niin mielettömän suloinen on teidän pienin prinsessa, että! <3
  On teillä varmasti ollut vaikeaa viime viikkoina ja vaikein saattaa vielä olla edessä, kun pitää saattaa oma lapsi viimeiseen leposijaan :( Ei sitä surun ja tuskan määrää voi varmasti kukaan muu kuvitellakaan kuin sellainen, joka on saman itse kokenut..
  Voimia teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla kuulumisianne, niitä tavallisia ja tavallisen ihania :)

  VastaaPoista
 6. Hetkeen en ole täällä vieraillut ja oli ikävä lukea menetyksestänne.

  Onnea suuresti pikkuisesta tyttösestä ja osanottoni hänen sisarensa johdosta.

  Voimia enkeli-siskon lepoonsaattamiseen!

  VastaaPoista