5. kesäkuuta 2012

Kaikki on vinksin vonksin...Aloitettiin huoneiden vaihto päittäin tyttöjen kanssa. Matkassahan on siis lattian ja seinien maalaus tyttöjen vanhasta huoneesta. Mutta nyt tilanne on vinksin vonksin. Tyttöjen huone on tyhjennetty, maalit odottaa pöydällä, mein makuuhuone siirtyi olohuoneeseen...voihan kaaos. Posti kuljetti äitiyspakkauksetkin meille, nekin odottavat olohuoneen kaaoksessa...Ja kuvasta huomasin että pikapikaa-asennettu kukkakehikko akvaarion yllä on myöskin vinksin vonksin...

 

Eteisen liitutaulu sai väistyä pinterestistä löydetyn kivan printin tilalta. Kehykset kirppikseltä eurolla. 
(Ja tämäkin taulu vinksin vonksin..)


Löysin mein talon kellarista uroksen papan vanhan ammuslaatikon ja aikani sitä himoittuani pyysin sen itselleni uroksen enolta. Näytin sille imuria, renkaat alle ja avot! (Kellarissa on vieläkin isompi ammuslaatikko, siitä meinaan kauppoja hieroa lähipäivinä...kiitos nam.)

Löysin Haapavedeltä kirppikseltä ihanan laukkukirjan, sormet syyhyten olen sitä selaillut...nyt on vaan niin raihnainen olo ollut jokusen päivän liitoskipujen ja selkäjumin kanssa etten ole tehnyt yhtään mitään ihmeellistä. Sukkia aloitin neulomaan valmiiksi ensi talveksi. Aika herkullinen yhdistelmä tuo sininen-violetti-musta. Mustikkainen jopa.


Nyt menossa raskausviikko 27+6, ultrissa ja neuvolassa kaikki hyvin. Painoarviot 870g ja 950g. Verenpaineet on tosi matalalla, pyöryttää kun nousee liian nopeasti ylos tai seisoo liian pitkään. Joitakin nimiä olemme jo makustelleet vauvoille, muttei niistä oikein osaa vielä sanoa. Jos tässä nyt vielä pienet vauvat kaksiossa kestäisivät mieluusti kymmenisen viikkoa vielä...Eikä haittaa että on viileä ja sateinen kesä.


3 kommenttia:

 1. Vitsit nuo sinun tähtilamput on ihanat. Pikkuhiljaa se kaaos selätetään, nou hätä. Älähän ressaile tai rehki, ettei pikkuset rasitu :)

  VastaaPoista
 2. Mie otankii ihan iisisti, en kanna muuta kuin isoa mahaani ja komentelen miestä :D

  VastaaPoista
 3. oi mikä laatikko!
  Näppärät nuo renkaat...hmm juju lähtee matkaani, kiitos :)

  VastaaPoista