6. kesäkuuta 2012

Hyvät ja huonot puolet suon keskellä asumisesta


Hyviin puoliin kuuluu se että voi remontoida rauhassa sisällä. Tokihan pitää olla jokaisessa ikkunassa hyönteissuoja ja allergialääkkeet otettuna koivujen vuoksi. Ulos ei uskalla mennä kuin offilla kuorrutettuna. Pelkästään mein keittiön ikkunasta mies laski nopeasti lähemmäs kolmekymmentä verenimijää. Hyttyset ilmeistyivät pari päivää sitten ensimmäisen armeijan kanssa.Täällä ei päde sanonta "kesä ja kärpäset" vaan Kesä ja hyttyset. 

Ainoa todella paljon harmittava asia oikeastaan kesäisin täällä muuten niin ihanassa vanhassa kaivoskylässä on hyttyset. Ja se ei ole että niitä on pari kimpussa, niitä on parisataa kimpussa. Kertoo varmaan jotain että naapurin vanha mies menee ulos kastelemaan kasvimaataan semmoinen hyönteishattu päässä. 
Jospa kaivelisi kaapeista offit esille, ei jaksa ehkä koko kesää sisällä kuitekaan olla...

Haluaisinkin kuulla sinulta, lukijani:

Mikä sinua kesäisin rassaa ja mikä on ihaninta kesäisin asuinpaikassasi?

Ps. Kohta 100 lukijaa täynnä, ideoita arvontaan huolin myös.

3 kommenttia:

  1. Vastaan noin yleisesti, en asuinpaikan näkökulmasta...hyttyset ja paarmat, not so kiva, luonto muuten very nice ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä riesana on paarmat... ;( amppareihin ja muihin olisin niin "tyytyvänen" mutta noi hullut lihansyöjäötökät on niin inhottavia... Hauskaa kesää kaikesta huolimatta :)

    VastaaPoista
  3. Kesä on kivaa, mutta hyttyset kurja juttu! Suoisittelen OFF:n asemasta kertakäyttökäsineitä ja peittävää vaatetusta, sitä verkkohattuakin. Toisaalta helteellä hyttyset pysyvät piilossa.

    VastaaPoista