24. elokuuta 2011

Työkalulaatikon tarina


Olipa kerran vanha, jo parhaat päivänsä nähnyt musta ja korjailtu työkalulaatikko. Se asui Pivikin ompelupöydän alla vailla tarkoitusta ja keräsi sisäänsä turhanpäiväistä romua. Eräänä päivänä Pivikki otti ja purki koko pöydän pois, jolloin vanha työkalulaatikko joutui tulemaan esiin piilostaan. Se muutti pariksi päiväksi Pivikin uroksen vaatehyllyjen alle ja ihmetteli kohtaloaan. Miksi Pivikki purki pöydän?
 

Pari päivää oli kulunut pöydän purkamisesta ja onneton työkalupakki loikoi surkean näköisenä vaatehyllyjen alla. Yhtäkkiä Pivikki tuli ja nappasi masentuneen pakin mukaansa ulos toisessa kädessään joku ihme pullo. Pivikki purki metalliset osat pois pakista ja pakki kauhuissan ajatteli, että oliko tarina nyt tässä ja energiajäte astiaan joutaa. Pakki oli niin ajatuksissaan ettei enää tajunnut mistään mitään. Samaan aikaan pihalla Eveliina rakensi "junantietä" puupalikoista.


Kun pakki vihdoin heräsi horroksestaan, se huomasi että oli saanut uuden mahdollisuuden Pivikin turkoosina neuletyökalupakkina. "Ihanaa!" se ajatteli ja oli onnellisempi kuin koskaan!

 
Pian iloinen työkalupakki tapasi myöskin uuden ystävänsä Aarikan puisen pikkunaulakon, joka oli myöskin uudistunut Eveliinan tehdessä "junantietä."
 
 
 Sen pituinen se, mutta se miksi pöytä purettiin ja vietiin kirppikselle myyntiin, onkin sitten toinen tarina...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti