27. elokuuta 2011

Tervetuloa ompelu/askarteluhuoneeseeni!


Huonekaluliikkeen loppuunmyynnistä saadut mattojen esittelypalat taipuu matoksi sillä perinteisellä ilmastointi alias "jeesusteipillä" yhdistettynä. (Lisää paloja miulle kiitos!) Tuoli euron kirppikseltä, tuoli päällinen vanha tyynyliina kierrätyksestä - sisällä äippäpakkauksen patjaa, vintageradio pari euroa kirppikseltä, lokerikkohylly kirppikseltä, ihanan rouhee ja iso pöytä parikymppia kirppikseltä...Metallinen lisähyllyhärpäke taipui lisätilaksi pöydän alle, siellä asuu nyt marimekon tapetit, joista yhden aukaisin ja jolla laatikoita päällystin (ei olisi riittänytkään seinään jonne meinasin). Koriin on myös hyvä nostaa saumurin ja ompelukoneen polkimet siivouksen ajaksi. Riitta Uusitalon Nasu-taulun olen saanut vara-emoltani aikoinaan. Korvistaulun väsäsin viime viikolla nurkissa pyörivistä kehyksistä ja kankaanpalasta...Neulatyynykaktus kierrätyksestä, turkoosi iso lanka (tämä on siis se mistä olen sitä huivia tehnyt kaksinkertaisena..)...hmmm, mitäs muuta...kysykää jos uteliaisuus voittaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kivaa ja inspiroivaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Wautsi, kyllä nyt passaa näperrellä ja ommella :) Ihana työpiste!

  VastaaPoista
 2. Ihana!! ♥

  Tuo mattokin on niin symppis :)

  VastaaPoista
 3. ihanan siistiä! Arvostan todella, kun jollain on paikat noin tiptop. Itsekin haluaisin, että kaikki olisi omilla paikoillaan. Mutta tavaraa taitaa olla liikaa... Ja kun luovuus iskee, on kiire saada valmista ja sotkua tulee.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 4. Oi mikä ihana ompelupaikka! Kyllä tuossa passaa näperrellä kaikenlaista! <3

  VastaaPoista
 5. Hieno nurkkaus tosiaan. Ja matto idea on ihan loistava. Pitääpäs itsekin pitää silmät auki jos löytäis noita palasia. Meidän takkahuone kaipaisi kovasti mattoa ja tuon tyylinen olisi just soppeli. :)

  VastaaPoista