19. syyskuuta 2008

Ja taas..

Ja taas viikko humahti imettäessä..totta tosiaan.
Neuvolan täti kävi tänään punnitsemassa Eveliinan ja tyttö tosiaankin saa miusta jotain irtikin +200g ja hilut päälle viikossa, mainiota!! Kerrankin joku asia onnistuu!

Mitäs muuta olisi tapahtunut tällä viikolla:

Saatiin uusi kuuden hengen ruokapöytä ja samalla uudistettiin olkkarin ilmettä "aikuisempaan" suuntaan..Pitääkin laittaa tuo vanha pyöreä pöytä neljän tuolinsa kanssa huuto.nettiin myyntiin kohta..Pitää myös kuvaa tänne laittaa sitten että miltäs se olohuone nyt näyttääkään..Pitäisi kehittää sohvaan vielä se irtopäällinen..Jos vaikka sattuu vauva buglaamaan siihen..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmm..Saatiin muuten jo mein Lappeenrannan talo myytyä samalla viikolla kun Eveliina syntyi..Oikeastaan vaihdettiin se kerrostalokolmioon jonka laitamme vuokralle..Ainakin kulut hieman tippuu, onhan tässä kitkutettukkin jo monta kuukautta..
Nyt vielä vuokralaisen saaminen on hieman vaiheessa. Mutta ei siitä sen enempää..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Erika juoksee vessassa pesemässä käsiä jatkuvasti..ihan räkänen tyttö. Syysflunssa iski siihenkin, toivottavasti vauva säästyy siltä..

Kielsin äsken Erikaa "Lopeta se vedellä lutraaminen, nyt riittää!"
Tuli miulle huutamaan "Ei saa huutaa, sisko nukkuu!!!!"

Ja parkuhan se alko pinnasängystä kuulua..Säikähti rassukka kun sisko karjuu äitille naama punasena..Onneks hyvin rauhottui kumpikin tyttö kun isompi meni katsomaan pikkukakkosta ja pienempi nukahti heti kun Erika lopetti huutamisen..

Ihania lapsia


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miulla on käynnissä tuon miun pöytäkoneen kovojen tyhjennysoperaatio..Sais roudattua ton romun vaikka tonne kylän kirppikselle myyntiin kunhan ensin poistaa kaiken oman sieltä..Juuri kuusi tuntia olen siirtänyt valokuvia tälle Timin koneelle langattoman verkon yli..Vielä ois juttuja jäljellä mitä siirrellä talteen tälle koneelle..Menee ilta rattoisasti


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kävin kirjastoonkin palauttamassa myöhässä olevia kirjoja ja lainasin sen Tildan satumainen talvi kirjan uudelleen kuukaudeksi..mitään en ole siitä kerennyt vielä puuhata saati edes harkita puuhaamista..Timikin antoi luvan että saan liittyä unelmakirjakerhoon ensi kuun jälkeen..ihunaa


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nyt jos menisin tiskaamaan kun tissitakiainen nukkuu masu täynnä maitoa.
Pitää laittaa kuvia kunhan saan aikaiseksi..ehkä jo tänään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti