9. joulukuuta 2015

Buzzador: Air Wick Life Scents™

Pääsin taas ihanaan BUZZADOR-kampanjaan! 

Tällä kertaa esiteltävänä oli jo aiemmasta kampanjasta tutut mutta uudistuneet tuoksukynttilät!

"Ensivaikutelma kodista syntyy, kun astut sisään ja tunnet kodin ainutlaatuisen tuoksun. Erilaisten tuoksujen avulla voit luoda miellyttävää tunnelmaa kotiisi ja vaikuttaa omaan hyvinvointiisi. Life Scents™ on uusi tuoksuja ja värejä vaihtava kynttiläsarja Air Wick® -tuotemerkiltä. Tämä tuotesarja sisältää uutta teknologiaa, jonka avulla tuoksut vaihtuvat koko ajan."

Buzzadorina pääsen kokeilemaan uusia tuotteita ja kertomaan niistä ystävilleni. Nämä kynttilät sain ilmaiseksi testiin ja saan tosiaan pitää nämä testauksen jälkeen. On myös maksullisia kampanjoita, joissa melkeinpä nimellistä korvausta vastaan saa ostaa esim. erilaisia kauneudenhoitovälineitä (epilaattoreita, muita ihonhoitotarvikkeita) itselleen kunhan niistä kertoo eteenpäin kasvotusten tai sosiaalisen median kuten blogien tai erilaisten muiden SoMe-kanavien kautta. 

Nyt siis testissä 
Air Wick Life Scents™
väriävaihtavat 
& normaalit tuoksukynttilät!
Illan hämärässä väriä vaihtavat kynttilät ovat todella mahtavan näköisiä! 
Tuoksut ovat myös hyviä, tosin tuoksun vaihtumista en ole itse osannut huomata. Eräänä iltana poltin makuuhuoneessamme tätä väriä vaihtavaa ja vahva aromikas tuoksu leijui huoneessa jopa seuraavana päivänä. 

Jos tarvitsen kaupasta tuoksukynttilöitä, näihin varmaan päädyn vaikka ovatkin hieman arvokkaampia kuin halpiskynttilät. Toki näiden ihanat tuoksut ja kaunis ulkonäkö antavat rahalle vastinetta. Ja mielestäni nämä kestävät polttaa tosi pitkään verrattuna normeihin halpiskynttilöihin. 

Plussaa myös väriävaihtamattomille ulkonäöstä ja mahdollisuudesta sammuttaa kynttilä kannen avulla. Ja kannella saa tukahdutettua myös väriävaihtavat! Meinaankin irrottaa etiketit jotta kiposta tulee siisti ja kaunis. 

Mie tykkään!

#tuoksukynttiläbuzzaus

♡ 
Pivikki

2 kommenttia: