6. joulukuuta 2014

Kynäotetta parantamassa :)

Stabilon EASYergonomics expert buzz-kampanjassa sain tilaisuuden kokeilla ergonomisia kyniä lapsen kynäotteen korjaamiseen. 

Olin innoissani,  sillä meidän Erikalla on ollut problemaa sen kanssa ja otetuki käytössä. Nyt sain siis antaa Erikalle käyttöön oikeakätisten versiot näistä erikoiskynistä. 

Annoin vasenkätisten versiot lähikoulun 1-2luokalle, jollekkin tarvitsevalle koulukäyttöön opettajan ohjauksella. Opettaja kokeili kyniä omaan käteensä ja sanoi että hyvältä vaikuttaa :) Pitääpä ensi viikolla kysellä kynäkuulumisia häneltä.
Erikalla on nyt hetken olleet kynät käytössä ja tyytyväinen tyttö on. "Tosi hyvät! Värikynien teroitin voisi olla parempi. Sehän on se siun meikkiterotin."  Eivät tosiaan muotonsa takia mahdu tavalliseen teroittimeen. Ja lyijytäytekynän teroitin teroittaa vain sen lyijyosan.

Sormien asento on luonnostaan parempi ja ote automatisoituu nopeasti. 

#stabilobuzz #stabilo #buzzador

Buzzaus on suusta-suuhun mainostamista. Saan buzzadorina kokeilla erilaisia tuotteita ilman maksua/alennetulla hinnalla kunhan kerron niistä eteenpäin rehellisiä mielipiteitäni. Olen saanut olla mukana todella monessa kiinnostavassa kampanjassa niinkuin esimerkiksi tämä Stabilon-kampanja. 

Haluatko mukaan mielenkiintoiseen Buzzausmaailmaan?

Lähetä sähköpostiviesti, jossa on teksti "Finland mohhair82", osoitteeseen register(a)buzzador.com
Ensi viikolla bloggaan sitten opettajan käyttökokemuksista :)
Pivikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti