30. lokakuuta 2014

Pienten tyttöjen huone

Noniin, nyt kuvia pienten emäntien huoneesta. Eilen tosiaan meni hermo ja laitoin rymsteeraten. Järjestys muuttui ja verhotkin vaihtui ohimennen takaisin edellisiin. Sai lintuverhot väistyä talven tieltä. Hankintalistalle menee ainakin matto ja uusi lamppu kattoon, on tosi pimeä illalla tuo huone. Ideoita kivoista lastenhuoneen valaisimista otan ilolla vastaan! 

Mutta nyt asiaan eli kuviin:Sohva peittyi päiväpeittoon, mieli tekisi ommella irtopäälliset sohvaan...myös iso lattiatyyny (vieraspeittojemma) houkuttaisi ommella tytöille. Ikean hyllystä on hienosti pahvilla tehty mahdotonta ottaa leluja käyttöön, jospa joskus vielä oppivat siivoamaan edes vähät lelunsa niin saavat loputkin käyttöön. Pöytä ja tuolit ovat kirppislöytöjä, pöytä pitää jossain vaiheessa maalata, ei vaan tuo puunväri toimi miulle. Seinällä on miehen isovanhempien kodista tuodut poron sarvet, jotka jo pari kesää sitten maalasin pinkeiksi. Niiden alla on kirppislöytötauluja, joista tulee oma lapsuus mieleen - hyvin samankaltaisia kuvia oli silloin. 

Viritin eilen illalla Evelle yövalot lintuhäkkiin, mutta aamulla elohiiri tipautti muuntajan lattialle ja se meni rikki...joten hankintalistalla myös uudet kausivalot. Haluaisin tehdä pallovalot itse pingispalloista...pinterest ♡

Tai sitten vaan ostettava sellaiset pattereilla toimivat pikkuvalot häkkiin, ei tulisi ylimääräisiä ja vaarallisia johtoja lasten ulottuville.

Metallinen lastenkeinu on toissakesäinen sunnuntai-torikirppis löytö. Hassua, näin vasta jokunen kuukausi sitten saman keinun jossain sisustuslehdessä!  Puinen nukensänky on muuten jo edesmenneen äidinisäni tekemä äidilleni. Sen pohjassa lukee äitini nimi :)

Mutta nyt kivaa illan jatkoa, ruoanlaittoon tästä joutaa! 

Pivikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti