18. elokuuta 2014

Muumimammaa moikkaamassa ja tvsarja-höpinää

Innostuin siivoamaan keittiön vitriinin...kaikki jonninjoutava pois ja ylimääräiset paperit muualle säilöön.

Vitriinissä asuu ikivanha miun joskus lapsena saamani posliininen Muumimamma vahtimassa miun mukeja. Harmittaa ihan possuna, miulla oli joskus sellainen vanha pikkumyy-muki missä myy nukkui ompelukopassa...koitin sitä etsiä viime kesänä äidin kotoa, mutta tuloksetta. Eksynyt se on maailman tuuliin vuosien varrella. Tai rikkoutunut. Isältäni ja veljeltäni taisin sen saada syntymäpäivälahjaksi silloin lapsena.
Vitriini löydettiin oman kylän Lampinsaaren kirpputorilta viime kesänä, mie niin edelleen rakastan sitä ♡

Pilkulliset astiat löysin myös viime vuonna Tallinnasta sisustuskaupasta, kävin siellä myös tänä kesänä mutten tällä kertaa sortunut ostamaan mitään sieltä. Postaus tämän kesän reissusta tulossa jossain välissä. 

Ensi viikolla alkaa opinnot amkissa ja elämä rytmittyy arkeen taas. Lapset jo toista viikkoa koulussa, eskarilainenkin tuntuu viihtyvän.

 Nyt iltateetä lempikupista napaan ja vielä jakso True bloodia tai The Leftovers-sarjaa HBO Nordicilta. Ollaan myös maratoonattu 4400-sarjaa uroksen kanssa monena iltana lasten nukkuessa. Erikaa maailmaan odotellessa aloitettiin Lost-sarjan katsominen ja kaikki taidettiin kytätä netin kautta jenkkilävauhdilla silloin...Nykyisin on kaiken maailman netflixit ja systeemit. Ei tarvitse enää kissojen ja koirien kanssa etsiä tekstityksiä eikä uusimpia jaksoja...on se vaan nykyään helppoa. HN on kyllä pelastanut monet illat kun ei töllöstä ole tullut mitään. (Ja tää ei tosiaankaan oo maksettu mainos, voikun oiskin ni vois shoppailla ;))

Mitä sarjoja sie tykkäät katsoa? 

Kivaa alkavaa viikkoa!
♡ 
Pivikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti