8. heinäkuuta 2014

Naulakko

En enää muista mistä naulakko-idean sain, mutta olemme kaivanneet mökille lisää säilytystilaa. 

Löysin paikalliskirppisryhmästä "annetaan vanha naulakko"-postauksen alta vanhan puunvärisen hieman kärsineen Jovi-naulakon. Kalustemaalia löytyi kaapista ja ei muuta kuin naulakko osiin, pesu ja maalaus. Toimii siis lähinnä keskimmäisen lapsen romujen eiku lelujen säilytyspaikkana ja tavararoikottimena.

 
Uusin myös joitakin tapetteja. Osa tapeteista otti osumaa kun mökin perustukset liikkuivat iästä johtuvan korroosion ja seinien elämisen vuoksi. Nyt näyttää paljon paremmalta ja perustuksetkin ollaan uusittu viimeisen parin viikon aikana! Vielä vähän lista- ja sutihommia, sit alkas riittää tältä kesältä. Haaveilen maalaavani (lue: miehen maalaavan) mökin vanhat puulattiat vaalean harmaaksi ensi kesänä. Ja voi olla hyvinkin että valkaisen pikkuhiljaa mäntyiset huonekalutkin.

Ps. Vietettiin eilen Kuparihääpäivää ja kävimme Lappeenrannan satamatorilla vedyillä ja jätskillä ♡

♡ 
Pivikki
 

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuo Jovi naulakko oli hyvä löytö. On merkkitavaraa ja myös valkoisena kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan yllätyin "merkkiarvosta" kun nyt vasta googlettelin Jovia lukiessani siun kommenttin. Sen tiesin että vanha naulakko kyseessä jo annetaan-ilmoituksen perusteella. Tullut jäädäkseen on tuo, sopii tänne mainiosti :)

      Poista