15. kesäkuuta 2014

Rullalla

Ihan rullalla on Eurokankaasta löytämäni pimentävä verhokangas. Ideaa ruotsalaisista rullakaihtimista kypsyttelin pidemmän aikaa ja nyt sain vihdoin hankittua kankaan. Iso on 193cm leveä ja pienempi vain 85cm. Korkeutta avattuina maksimissaan 120cm. Onneksi meillä oli ylimääräisiä verhorenkaita, sain niistä tehtyä nuo nauhamekanismit. Ihanan helppoa ompelua kun ei tarvinnut kangasta huolitella. Ei purkaannu helposti sen pimennyskalvon tiivistäessä kankaan.

Pakkaan nämä ja muutakin (kalustemaalia!) autoon, keskiviikkona starttaa auto kohti Lappeenrannan suuntaa kohti kesämökkiä. Tiedossa taasen pientä remonttia ja söpöstämistä. Jos tänä kesänä se iänikuinen kaappiprojekti valmistuisi vihdoin! ♡

Minkäslaisia suunnitelmia teillä on loppukesäksi? 

Me matkustellaan vähän vaan ja käydään Tallinnan suunnilla (lue:Karnaluksissa) pyörähtämässä Heinäkuussa kera appivanhempien ainakin. 

Kivaa kesää! Nyt kun tämä blogeilu taas maistuu hyvältä ja on aikaa enempi niin kuulette varmaan minusta usein kesänkin aikana! 

Pivikki

1 kommentti:

  1. Upea kangas. Entisöintihommia olisi minullakin, vanha astiakaappi odottaisi maalinpoistoa ja uutta maalia pintaan. On odottanut jo kymmenen vuotta, häpeäkseni tunnustan.

    VastaaPoista