15. helmikuuta 2014

Täältä bloggailen -haaste

Sain With all my love Jennalta kiva haasteen paljastaa mistä ja miten bloggailen. Kiitos ♡

Usein bloggaan kännykällä, joskus jaksan istahtaa koneelle makuuhuoneeseemme. Nyt koneelta tämä päivitys, sain vihdoin laitettua meidän uuteen win8-koneeseen sähköpostit ja kuvankäsittelyohjelmat eli paint.net ja photoscape..Kuvissa vielä vanha läppäri. (Ja laiska kun olen, tämä uusi kone on vanhan päällä pöydällä...vanhasta pitää poistaa kaikki kuvat sun muut vielä.)
 
Tänään oli siivouspäivä siten siis hyvä päivä ottaa pari kuvaakin nörtteilynurkasta.
Ompelukonepöytä on isoisoäitini peruja, ja olenkin itse lapsena ommellut tällä isomummolassa. Nyt pöytä siis toimittaa tietokonepöydän virkaa makuuhuoneessamme. Satulatuolin bongasin viime kesänä Lappeenrannasta sunnuntain torikirppikseltä alle kympillä ja uusin siihen revenneen kankaan. Seinälle on kertynyt yhtä sun toista ja ompelin koneen yläpuolelle kaksiosaisen liparepussukan kaikelle tärkeälle kuten laskuille ja muille lappusille.

Kolmiosaisen valokuvakollaasin lapsista tein Kärkkäiseltä löydetyistä edullisista pöytäkehyksistä (takana oli siis tukiosa, jonka revin irti) sekä vaaleanpunaisesta nauhasta nitojan avulla. Korviksille pitänee hankkia isompi taulu, tai sitten niitä on liikaa...Haasteen saapi ottaa mukaansa jos haluaa, tämä kaksipäiväinen päänsärky (niskat jumissa) ei anna ajattelurauhaa..Emiliakin nukkuu, joten taidan mennä ottamaan pari keksiä ja kahvia :)

Kivaa viikonlopun jatkoa!
Pivikki

3 kommenttia:

 1. Hieno säilytyspaikka korviksilla! Millä korvikset ovat tuossa kiinni? voisi lainata ideaa.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas taulussa on aika huokoista puuvillaa ja korvikset saa siis tökittyä siihen kiinni. Nappikorvikset oon laittanut lukoilla taulun takaa kiinni, ihan kuin korvaan siis pistänyt :)

   Poista
  2. Ok, kiitti tiedosta! <3 (mulla sama pöllökaulakoru :) )

   Poista