25. marraskuuta 2013

Rakas valkoparta...

On taas se aika vuodesta kun tulee katseltua kaikkea ympärillä olevaa sillä silmällä ja mietittyä mitä läheiset tarvitsevat. Tai mitä itse tarvitsee. Sisustushan on aina IN ja HOT joten tänäkin vuonna lahjalistalleni pääsee paljon sisustusjuttuja ja kolmen ihanan tytön äitinä myös vaatteita prinsessoille. Viime vuotisia toiveitani voit kurkkia täältä: Rakas joulupukki.


Muumimukikokoelmaa voisi kasvattaa taas parilla uutuudella:
(Mukien kuvat googlen kuvahaulla haettu)


Tyttöjen huoneeseen kaipaisi pieni ekaluokkalainen lisää valoa, joten mikäs se parempi valontuoja kuin etunimen ensimmäinen kirjain:


Tyttöjen huoneeseen tahtoisin tämän maton sen jo elämää nähneen prinsessamaton tilalle:Olohuoneeseen voisin haluta tälläisen maton:

(Ylläolevat tuotteet: NetAnttila)

Joulun kotiin saisi vaikka näillä ihanilla tyynyliinoilla ja joulunpunaisilla pyyhkeillä Espritiltä. (Toki joulupukki voisi tehdä ennakkotoimituksen meille vaikka ensi viikolla, sopisiko?)


Joulusaunan jälkeen olisi ihana kietoutua näihin, miehelle tummanharmaan samanlaiset, kiitos.


 Pienimmälle prinsessalle nämä koossa 92cm. Emilia on kohta jo melkein puolitoistavuotias ilopilleri, hui miten tämä aika menee!  Isommille tytöille olisi vaikka ja mitä ihanaa tuolla, jos kaikki tänne linkittelen ei kukaan jaksa selata loppuun asti.

Yllätyin muuten Espritin sisustusosasta, jotenkin olen aina luullut että niillä on vain vaatteita ja kodintekstiilejä! Siis katsokaa mitä kynttiläihanuuksia olohuoneen pöydälle! Ihania! Mikä siinä onkin kun talvi tulee niin kaipaa blingblingiä kotiin? Viime talvena ostettiin makuuhuoneeseen blingbling lamppu ja nyt himoitsen kimallusta kovasti myös olohuoneeseen. Lisää Espritin ihanuuksia löydät täältä: Esprit.fi Tässä jokunen toiveeni tälle vuodelle. Meidän joulu on kovin punavalkoinen, tänään juuri laitettiin uroksen kanssa joulua kotiin ♡ 

(Valkoinen joulukuusi on vielä haussa? Mistä nätein? Ja isompi kuin 150cm. Vinkkejä?)

Mitä sinä toivot tänä vuonna pukilta? 


   

1 kommentti: