12. elokuuta 2013

Karkkikaup...eikun lankakaupassa ♡ Lappeenrannan Pyöröpuikko ♡

Kesälomalla piipahdin Lappeenrantaan avattuun "uuteen" lankakauppaan Pyöröpuikkoon visiitille kera kameran ja sain tutustua ihanan lankakaupan pyörittäjään ja intohimoiseen käsityöläiseen Tinna Aaltoon.
Lappeenrannassahan oli aiemmin toki Pyöröpuikko mutta alkukesästä omistajan vaihdon myötä Tinna sai jo pienestä neidistä asti olleen haaveensa toteutumaan - iki oman lankakaupan! 
 

Kaupan visuaalinen ilme on kuin karkkikauppa, aivan sormia syyhyttää nytkin kuvia katsoessa.


Hyllyt notkuu toinen toistaan ihanimpia lankoja... 


Sohvalle on mukava istahtaa käsityön kanssa ihan vaikka vaan kauppareissun ajalla. Tinna toivoo pienestä käsityöliikkeestään ihmisille aitoa kohtaamispaikkaa. Mikäs liikkeeseen piipahtavia ihmisiä paremmin yhdistäisi kuin langat eri muodoissaan. Sohvan vieressä on mahtavia pinoja erilaisia käsityökirjoja ja -lehtiä joista etsiä hukkunutta inspiraatiota tai jotain tiettyä mallia uuteen ideaan! 

Pyöröpuikossa kokoontuu SILMUKKAPAJA keskiviikkoisin klo 18.00 - 20.00 voit piipahtaa hetkeksi tai pidemmäksi ajaksi neulomaan, virkkaamaan tai vaikka ristipistoilemaan! (Itse olisin siellä varmaan joka keskiviikko jos lähempänä asuisin!)


 

Liikkeessä on myös suuri valikoima kuteita mattojen tekijöille...(Tämä turkoosi vinkui päästä meille matoksi, mutta jäi vielä kauppaan odottamaan seuraavaa visiittiä.)


Ja kirjontalankoja kaikissa sateenkaaren väreissä!


Ja lisää ihania lankoja...

  


Nämä söpikset asustivat eräiden korien vieressä ja kolmaskin toisessa hyllyssä ♡


Ja tottahan toki Pyöröpuikosta saa silmukkamerkkejä, handmade-merkkejä kaikkia muuta pientä ihanaa ♡


Uuh, mitä värejä! ♡


Oi, nam  - tätä on pakko ostaa ensi kerralla!


 Puikot ojennuksessa söpösti purkeissa ja koreissa eikä tylsästi telineissä ♡


 Sään suosiessa keväästä syksyyn voi istuskella ulkonakin neulomassa ja katsella vastapäätä olevaan kirkkopuistoon ja elämänmenoa Lappeenrannassa.Tiskin takana olevan Tinnan fiilis on kuulemma mahtava kun saa joka aamu omaan kauppaan tulla. Onnellinen nainen, onnellinen siitä että haave on muuttunut todeksi! Tinna on valmistunut neulekisälliksi kesäkuussa 2013 ennen liikkeen avaamista (17.6.13). Tämä entinen steinerkoulun opettaja haaveilee tällä hetkellä omasta mallistosta. Hänellä on myynnissä omalla Tintinna-merkillään varustettuja tuotteita kuten aiemmin esittelemäni magneetit, kaulakorut ja paljon muuta.


Hauska idea, vanhat pokaalit hyötykäyttöön!


Pikkuisia neulemekkoja ♡


 Kesälomalla rakastunut...


Pyöröpuikon löydätte Lappeenrannan keskustasta Kirkkokatu 14.
Avoinna ma-pe 10-17.30, la 10-14.

Pyöröpuikko facebookissa täällä & kotisivut täällä.

Ps. Tästä tekemästäni jutusta sain ainoastaan hyvän mielen ja uuden tuttavan eli Tinnan, en muuta ♡

  

3 kommenttia:

  1. Oi että miten ihana kauppa! Tuolla kyllä viihtyisi. Ja olisi valinnan vaikeus mitä ihanaa ostaisi... <3 Asutaan vaan tuolta ihan liian kaukana... :/

    VastaaPoista