11. heinäkuuta 2013

Tuliaisia ♥


Reissussa rähjäännytty, kotiin oli kiva palata viiden viikon poissaolon jälkeen! 

"Hui, olikos meillä oikeesti näin siistiä?" oli ensimmäinen ajatus ovesta sisään tullessa ja näkymän ollessa tämä:
Ikean kautta huristeltiin ja mukaan sieltä tarttui pidempään jo ajatuksissa ollut mysteerilaatikko, jossa oli erään FB-tykkääjän arvaama Ektorp-nojatuoli. (Palkinnon arvoinen arvaus, kannattaa tykätä fb:ssä, siellä koitan pitää elämää yllä joskus jopa enemmän kuin täällä...yllätysarvontojakin. Puhelimella bloggaaminen on niin hankalaa, että helpoiten kirjoittelen sinne pikapäivityksiä.)


Kyllähän se piti kotiinpaluun kunniaksi leipoa..Ja miehen veli perheineen tuli eilen kahville, joten pitihän sitä jotakin kahvipöydässä olla.Nyt kun hyttysetkin ovat kaikonneet (onneksi!) voi liinailla neitokaisen kanssa enempi. Reissussa ollaan oltu vaunuillein, vaikkakin pitkä liina minulla oli mukanakin. Tämän neliöliinan olen itse ommellut ja tykkään!


Käytiin melkein viikon reissu Tallinassakin ja voitteko uskoa, ostin sieltä ainoastaan nämä vyyhdit villaa (Järvekeskuksen Käsitööjaam-liikkeestä) ja Karnaluksista 7kerää Novitan valkoista Sädettä, joista vain yksi kerä oli minulle itselleni huivin jatkeeksi. Karnaluksista ostin ompelulankaa (saumurilangoiksi), laukkukehyksen, korunosia ja merkitsemisliidun säde-lankojen lisäksi.

 
 
Ihana oli tulla kotiin ja nauttia ulkoilmasta, ilman jatkuvaa juoksemista paikasta toiseen. Tuntuu että koko loma on ollut yhtä juoksemista. 


Niinjoo, nämäkin ihanuudet löysin Tallinnasta yhdestä sisustusliikkeestä ♥
 

Hotellimme lähellä oli merenrantaa, kävimme siellä eräänä päivänä ja silmiini pisti todella paljon hioutuneita lasinsiruja. Otin niitä talteen jonkun verran yhtä jossain vaiheessa toteuttevaan ideaa varten...
 
 Kirjoitan jossain vaiheessa enempi Tallinnan reissusta, tai ainakin kuvia sieltä laitan esille. Nyt nautin päiväcappuccinoni vauvasen nukkuessa.

Eiku enpäs vielä. Yksi kuva lisää: Sain vihdoin tuotua kotiin isoisoäitini vanhan ompelukoneen. Saanko esitellä: uusi nörtteilynurkkani ♥ Tuoli vielä haussa...


 

2 kommenttia:

 1. Voiskohan tuohon neliöliinaan saada ohjetta??vaikuttaa kyllä tosi kivalta ja tahtoisin itelle ommella samanlaisen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman neliöni tein fb:n https://www.facebook.com/groups/kestotuotteetkiertoon/ ryhmän asiakirjoista löytyvän ohjeen mukaan, mutta esimerkiksi tämä on ihan hyvä ohje myös: http://metku.net/gallery/nelioliina

   Neliön mittoja voi muokata valmisliinoja enempi vastaaviksi, kannettavan koosta/painosta riippuen.

   Ompelun iloa :)

   Poista