24. maaliskuuta 2013

Möller Omega-3 Pikkukalat testissä

Meillä ollaan kokeiltu näitä viimeisten viikkojen aikana.
Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne
ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille
ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan
lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös
vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen
D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-
vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia
väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita.
Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia
ja sorbitolia.

Pakkaus sisältää 45 kpl. Suositeltava vuorokausiannos on 2
kpl. Saatavana apteekeista ja päivittäistavarakaupoista.


Buzzadorina olo tarkoittaa sitä, että saan kutsuja erilaisiin kampanjoihin, joissa testataan erilaisia tuotteita tai palveluja. Jos haluan mukaan kampanjaan, ilmoittaudun siihen omilla sivuillani buzzador-sivuilla ja saan tiedon ilmoittautumisen päätyttyä olenko päässyt mukaan. Sitten saan tuotteen/palvelun kokeiltavakseni ja minun tulee kertoa siitä rehellisesti ystävilleni netissä tai livenä, riippuen kampanjasta. Esimerkiksi tämä on blogikampanja, joten buzzaan tästä täällä! Välillä teen raportteja omilla sivuillani buzzauksen sujumisesta ja lopuksi vielä loppuraportin, jossa kysytään myös testattavasta tuotteesta. Jos kiinnostut buzzaamisesta ja uusien juttujen kokeilemisesta,klikkaa itsesi TÄNNE *KLIK* ja rekisteröidy toki sinäkin!Eveliina 4v tykkää, mie en - maistuu liikaa lapsuuden kalanmaksaöljylle. Mieskään ei ollut oikein innoissaan. Eveliina tykkää siinä määrin että on joinakin päivinä napsinut äidin ja isin silmän välttäessä pari enemmän kuin suositeltu, myös neidin tyynyn alta(!) on löytynyt kalan kuoret...Erika 7v ei myöskään oikein ihastunut näihin, mutta ottaa kyllä kalansa mukisematta.
Terveellisiä ovat, kuulemma kuin karkkia :) Helppo lapsille antaa ja muistavat itsekin sanoa että "Äiti, anna kalat!" Koostumus on semmoinen hyytelö-ällötys. Tosin lapset tykkää. 
Kyllä meille näitä varmaan vielä lisää ostetaan, ainakin tulee sitten helpommin muistettua antaa D-vitamiinit lapsille :)
Lisätietoja: 
http://www.moller.fi/

1 kommentti:

  1. Oikein asiallinen blogi.

    Hyvä kirjoitus kalanmaksaöljystä.

    Itse ymmärsin vasta viisikymppisenä, että kannattaa alkaa syödä möllerin kalanmaksaöljyä, tyrniä, iso karpalokapseleita, c- ja d-vitamiinikapseleita ja rautaa ja nyt ei tänä talvena tullut flunssaa ollenkaan. Yleensä aina on ollut jo alkuvuodesta flunssa joka mennyt aina poskionteloihin asti, mutta nyt olen ollut pirteä kuin peipponen. Isäni on syönyt vitamiineja jo muutaman vuoden ja on yli 80 v. ja hyvässä kunnossa. Ei ole sairastellut ollenkaan.

    VastaaPoista