24. tammikuuta 2013

Mieleni miun tekevi...

jonnekkin lämpimään, pois pakkasesta! Lapset taasen sairastaa ja atooppinen iho kukkii koko porukalla...Olisipa ihan päästä vaikka Kreikkaan lämpimän auringon alle. (Ja eikös Kelakin kustanna oikein pahasti atooppisille reissuja auringon alle täältä pohjoisesta? :))


Tokihan Kreikassa saisi loikoilla rannalla ja käydä nautiskelemassa hyviä ruokia kivoissa katuravintoloissa. Ja kävellä oliivipuiden varjoissa kujilla shoppailureissuilla, eikä tarvitse edes rahaa miettiä kun on sama valuutta kotisuomessakin. 

Kreikan Kossilla olen joskus pienenä perheeni kanssa ollutkin ja käytiin perheemme kanssa antiikin ajan temppeleitä katsomassa kaupungin ulkopuolella...(Ja siitä ei puhuta että eksyttiin ja oltiin vasta myöhään illalla takaisin hotellilla...) Sain myös nimipäivälahjaksi vaaleanpunaisen keinokuituisen repun, jonne sain kasattua kaikki piirustelutavarani ja leluni. Ikää minulla on ollut silloin jotain 10v. Kossille takaisin voisi joskus lähteäkkin...Tällä hetkellä voisi mennä kyllä mihin vaan missä olisi lämmin.
 
 
Toinen ihana paikka jonne haluaisin joskus elämäni aikana nähdä on kuuluisa Stonehenge Englannin Wiltshiressa. Paikkaan liittyy niin paljon mystiikkaa ja arvoituksia että sinne olisi ihan pakko joskus päästä. Tokihan samalla Englannissa voisi käydä vaikka Lontoossa shoppailemassa. Vaikka kuulemma Englannissa on aina englantilainen sää, eli puolipilvistä ja sataa..Veljenikin karkasi tällä viikolla UK-saarelle...vähän kade olen.
 
 
Lisää matkakohteita löydät vaikka täältä: Klik!

Minne sinä haluaisit matkustaa ja miksi?

1 kommentti:

 1. Mä just viimeksi tänä aamuna kuulemma unipöpperössä valitin isännälle että mä tahon mennä johonkin! :D viimeks ollaankin käyty helmikuussa kahestaan reissussa. Ois ehkä ajankohtaista taas. :D
  Thaimaalle en halua liian pitkän (ja kalliin) lennon takia.
  Borabora ois unelmissa, tai joku kariibiaristeily..
  Tosin siihen tarvitaan ainakin miljoonan, jota mul ei juuri nyt satu olemaan :D
  Jos äkkiseltään pitäis mennä niin kyl mä menisin taas laspalmaseen..

  VastaaPoista