4. joulukuuta 2012

Käsityörintamallakin tapahtuu

Piirakkasukat anopin ulkomailta tuomasta langasta (muistaakseni 100% superwash villaa), malli siis Novitan sukkalehdestä. Ensimmäiset viralliset erikoisemmat sukkani. Väri on livenä enemmän marjapuuron värinen. 
Emilialle tein tuossa jokin aika sitten elämäni ensimmäiset junasukat. Ja sen jälkeen ole neulonut jo toisetkin...ne toiset lähtee paketissa jonnekkin päin Suomea parin muunkin neulotun jutun kanssa uudelle pienelle ihmiselle 

Ompelin Emilialle cuddlen tapaisen yövaipan kierrätysfroteesta, bambusta ja coolmaxista. Tein vaippaan kaksi nepein kiinnitettävää imuläppää.


Pimp my hoitolaukku. Laukku tuli kylkiäisenä vauva-lehden tilatessa, hajosi ensimmäisen käyttöviikon aikana. Oli siis tylsä musta ja vauva-logolla varustettu. Korjasin ja tuunasin läpän sekä hoitoalustan samalla purkamisella. Nyt mätsää vaunuihin paremmin ja pitäisi kestää käyttöä ♥


Miten lapsia onkin niin vaikea kuvata? Otin varmaan parikymmentä kuvaa joista tämä oli paras...Siskokset 
(Vaikkakin huomaan ajattelevani että yksi on kuvasta poissa...joskus sitä huomaa miettivänsä että pitäisi olla autossa toinen vauvanistuin, toinen syöttötuoli keittiössä...menee varmaan todella kauan ennen kuin oppii hyväksymään ettei ole kahta vauvaa vaikka pitäisi olla.)

Joulukalenteripostaus vielä myöhemmin tänään, pysykää kuulolla 

3 kommenttia:

 1. tuo vauva lehden laukku hajosi meilläkin niine hyvineen. pettymys oli kyllä aika iso..itse en jaksanut tuunailla vaan heitin suosiolla roskiin, mutta tuo sinun versio on kyllä tosi hieno..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kun olen tälläinen valittaja-tyyppi ni laitoin sähköpostilla reklamaation sinne, sain sitten valita otanko uuden laukun, pontson vaiko ivanahelsingin unipuvun vauvalle. Otin sitten pontson tilalle ja tuota rikkinäistä ei siis tarvinnut palauttaa :)Eihän se kylkiäistuote silti ihan sontaa saa olla vaikka "ilmaiseksi" sen saakin ;)

   Poista
 2. Kivat pitsisukat :) neulon itsekkin sukkia samalla mallilla, mutta ne ovat vielä kesken.

  VastaaPoista