23. heinäkuuta 2012

Viimeisten viikkojen juttuja...Ompelukone on surrannut taas. Kierrätyksestä ostin edullisesti vauvojen joustofroteisia huppupyyhkeitä á 0,20€/kpl vaippamateriaaleiksi. Yksi niistä pääsi pesukoneeseen värjättävien vauvan vaatteiden kanssa ja muuttui ihanaksi pinkiksi. Oranssin etanabambun ja bambujf:n löysin ylivieskasta kirppikseltä edukkaasti ja mukaanhan ne lähti.

2x söpistelynöttönen: flaminco pink kierrätysjoustofrotee kierrätyspitseillä, sisällä kiintenä imuna kaksinkertainen kierrätysfrotee, sisäpinta bambujf.

 2x etananöttönen: kirppikseltä löydetty oranssi etanabambu, sisällä kiintenä imuna kaksinkertainen kierrätysfrotee, sisäpinta kierrätysjf. Ja kasa lisäreitä näihin neljään ja kahteen aiemmin valmistuneeseen raidalliseen nettinöttöseen ♥ Lisäreissä kaksinkertainen joustofrotee sekä päällikangas eli pinkki jf, raidallinen jf tai etanabambu.


Alkaa kaksosten vaippakaappi olemaan hyvin valmis tulokkaiden tuloon. Ostin fb:n (o)(m)(v) kestovaipat ja kantovälineet-ryhmän kautta meille 32kpl vaaleanpunaisia imse vimsen flanelletteja. Vaihtovaraa siis riittää.


Vasemmalla takana sm-kokoiset taskuvaipat, pari nauhista ja pari harsoa. Edessä sinisessä sisävaipat, osa pikkupirpanaa, osa tsi. Keskellä flanelletet ♥ Oikealla kasa kiinalaisia taittoimuja sekä mion taittoja, pari harsoa ja kaikista pienimmät pul-taskut :) (harsoja on vielä iso kasa lisää, ja kaikki m-l vaipat vielä kellarissa asumassa...ja niitäki on aika paljon.)


Neuloin kaksosille myös yhdet villavaippahousut Novitan purosta, värinä juolukka. Kerä per pöksyt oli menekki. 

Sisustusjutut on nyt hieman taka-alalla kaiken liikkumisen hankaluuden vuoksi ja en oikein ole saanut itsestäni mitään irti olon muuttuessa raskaammaksi päivä päivältä. Rv 34+5 tänään...Hetki vielä ja sitten odotus palkitaan!

2 kommenttia:

  1. Ihana pinkkirivi vaippoja. :) Hienosti olet valmistautunut, mä en jaksanut tossa vaiheessa enää edes ajatella mitään valmistautumista vaippojen osalta, kun olin niin loppuväsynyt raskauteen. Tsemppiä viimeisille päiville!

    VastaaPoista
  2. Onpas söpösiä vaippoja ♥Onnellisia odotuksia sinne :)

    VastaaPoista