10. toukokuuta 2012

EskarilainenTänään käytiin tutustumassa Vihannin Lampinsaaren esikouluun Erikan kanssa...hurja, mein pieni tyttö menee jo eskariin syksyllä! Eskarissa tutustuttiin koulun eri paikkoihin, askarreltiin hiiret naulakoihin valmiiksi syksyä varten sekä piirrettiin omakuva, jotta opettaja tunnistaa syksyllä lapset. Lapset kävivät myös ruokalassa harjoittelemassa ruokailua ja ruoan ottamista sekä kantamista tarjoittimella. Ruoka oli kuulemma hyvää, mutta maitoa Erika ei ottanut kun ei tiennyt mitä maitoa sai juoda. (Kotona meillä siis normia ja laktoositonta pikkusiskolle, jota siis ei kotona muut juo..) Kiva päivä kuulemma koulussa ja ei olisi kotiin halunnut lähteä!


Pari päivää sitten käytiin Merijärvellä Stannan tykönä ja leikkipuistossa lasten kanssa piknikillä. Kiva päivä kaikin puolin. Pitänee ottaa uusiksi lähiaikoina.
Unikeot aamulla sohvalla, olisi tyttöjä kai vielä nukuttanut...


Käytiin viime viikolla Kuusamossa, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa..Nähtiin porojakin (ja ostin yllättäen lankaakin paikallisesta neulekahvilasta..).

Tänään käytiin ultrassa Oyssissa ja kaikki hyvin, seuraava ultra kolmen viikon päästä. Nyt alkoi sitten äityisloman alkuun jatkuva sairasloma odotetusti. Vauvat voi hyvin ja kasvaa hyvin. Rv 24+1 tänään jo, onneksi nuo viikot kiitää ilman että edes kunnolla huomaakaan...

Kotona sisustusrintamalla ei ole oikein mitään kummempia tapahtunut, reissussa kun ollaan oltu ja töissä sen pari viikkoa kävin kääntymässä...Kohan pääsen taas kotoilun makuun (ja jaksan) jotain suurempaa kuvailla niin näistä sitten lisää...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti