27. syyskuuta 2011

Heijastinkausi alkaa taas...

Tänään oli viimeinen vapaapäivä ennen töiden alkua, viimeinen sairaslomapäivä oli jo lauantaina. Kyllähän tuota kättä vielä joskus särkee, varsinkin yöllä ja aamulla - mutta se fysioterapeutin mukaan kuuluu asiaan, eihän leikkauksesta ole kuin se kuusi viikkoa. Saan siis varautua vielä silloin tällöin kipunappeja napsimaan...Huomenna aamulla ensin kouluun, sitten kotiin pikakahville ja sitten töihin avaamaan nuorisotilan uuteen talvikauteen. "Ihanaa, pääsen töihin lepäämään." 


Löysin kirppikseltä neljä lötköheijastinta puolella eurolla, joten mukaanhan ne lähti. Idea onpi 101ideaa lehdestä ja siitä kilpailusta joka siinä oli ollut siis. Pakkohan se oli kiva idea kokeilla käytännössä:


Taikataikinasta muotoutui syrämmiä. Tein niitä jokusen, joten joutaa näitä lähettää ympäri suomea. Laita sähköpostia jos kiinnostuit. Kuvassa syrämmiä ei ole vielä hiottu reunoiltaan, mutta ovat paljon viimeistellymmän näköisiä hiottuina. Ps. on mahdollista saada sydämeen kirjain-leima ♥ Muistakaahan osallistua arvontaan!

Kivaa loppuviikkoa teille ihanat lukijani! Joko teillä on heijastimet käytössä?

1 kommentti: