12. heinäkuuta 2011

Ollaan...

..käyty Erikan kanssa ystäväpariskunnan kymppihäissä. He sanoivat kymmenen vuotta sitten toisilleen "tahdon" maistraatissa ja uusivat nyt siis valansa perinteisemmän kaavan mukaan. Juhlapaikkana heillä oli ihana vanha Vilkjärven koulu. Kauniit bileet, kiitos 


...nautittu kauniista maisemista kesämokillä Saimaan rannalla.


 ...nautittu aurinpaisteesta ja jokusesta sadepäivästä.


...hiottu kaapista maaleja ja huomattu että se onkin ollut alunperin petsattu tummaksi.


...nukahdettu Lappeenrannan katujuna-ajelulla isin syliin.


...oltu teiden tukkona Vihtiparkkiin mennessä...käyty uimassa aina sään salliessa ja rakennettu prinsessalinnoja hiekasta.


...ajaneet polkupyörillä sinne hiekkarannalle Lappeenrannassa...ja perheemme tuttuun tyyliin ajettiinkin, jottei kaikki olisi niin kivaa ja ihanaa: hameeni helmat menivät tietenkin ketjun väliin alamäessä. 

(Onneksi olin hieman kerennyt jarruttaa vauhtia pois ja selvittiin säikähdyksellä takarenkaan mennessä täysin lukkoon ja pyörän pysähtyessä todella nopeasti. Hameesta tuli tosin minari jostain kohtaa...) Että silleen. Pitäisiköhän miun perustaa oma blogi näille mein perheen vastoinkäymisille? Ja hakea se kanta-asiakaskortti sinne EKKSsään...meidän perhe taitaa olla allerginen Lappeenrannalle.


Kuvaan tänään noita kirppislöytöjäni, jos vaan suinkin muistan enää puoliakaan, saati mistä olen mitäkin löytäny, joten luvassa on kirppispostaus viimeistään huomenna!

2 kommenttia:

  1. Onneksi ei käynyt pahasti. Hameen tuunaat entistä ehommaksi kädenkäänteessä;)
    Muuten teillä näyttää olleen oikein mukavaa:D

    VastaaPoista
  2. Ette te ole allergisia Lappeenrannalle :) käytte liian harvoin/viivytte liian vähän aikaa :D

    VastaaPoista