9. toukokuuta 2011

The Gorgeous Blogger

Sain tunnustuksen Aporialta Hitsin Pitseistä "koska blogissa on paljon ihania kierrätysaiheisia postauksia, mitkä ovat lähellä sydäntäni."
♥ Iso kiitos Aporia ♥
 


 
"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat." 
 
1. Milloin aloitit blogisi?
Vuoden 2008 elokuussa muutin bloggeriin, sitä ennen bloggasin pari vuotta suntuubissa.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? 
Kirjoita en paljoakaan, enemmän on kuvia nykyisin verrattuna alkuun. Kirjoitan neulomisesta, remontista, sisustamisesta, lapsista ja lapsellisestä elämästä kirpputorien, kierrätyksen ja tuunauksen vanavedessä. Bloggaan melkeinpä kaikesta paitsi töistä. Rakastan vapaa-aikaani ♥

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? 
Lukijani sen tietävät, en mie oikein osaa kertoa. Toivottavasti ihmisiä kiinnostaa tuunaukseni, sekä muutkin väkerrykseni ja joitakin jopa elämänmenomme. Se ainakin tiedän että osa sukulaisistani lukevat tätä suht säännöllisesti. Asumme kaukana kotikaupungistani Lappeenrannasta ja tällä on helppo kertoilla kuulumisia kuvien ja joidenkin sanojen merkeissä.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Halusin kai pitää jonkinlaista päiväkirjaa silloin Erikan (-06) syntymän aikoihin, raskausjutuista kaikki taisi lähteä.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Ulkoasu on kokenut paljonkin muutoksia lähipäivinä, en ole oikein ollut tyytyväinen fontteihin enkä oikein mihinkään. Kai ne kuukausittaiset naistenvaivat vaikuttaa siihenkin. Toivoisin osaavani olla parempi tarinankertoja, osaavani kuvata paremmin ja päivittää enemmän. (Ja nyt jos ekana tän ulkoasun saan kuntoon ni hyvä.)

Tunnustuksen haluaisin antaa viidelle lukijalleni, jotka eivät ole vielä sitä saaneet. Omantunnon mukaan siis ota tunnustus mukaasi. 
♥ Kommentoithan minulle ottaneesi tunnustuksen mukaasi? ♥
 ~~
Erika tuli äsken sanomaan ettei löydä Eveliinaa mistään. Ihmettelin kyllä äsken itsekkin kun oli niin hiljaista. Siellä se nukkuu pieni sohvan alla masullaan.

2 kommenttia:

  1. ihana pikkunukkuja ja mikä paikka! ihana!! <3

    VastaaPoista
  2. Onhan tuo ihuna pieni ihminen <3 Oli kerta ensimmäinen kun meni sohvan alle koisimaan :)

    VastaaPoista