22. huhtikuuta 2011

Pikapostaus reissun jälkeen

Kävimme siis Lappeenrannassa pyörähtämässä. Eveliina ensimmäisenä yönä nukkui vieressämme isossa sängyssä...ja muinakin öinä. Tosin nukahtamaan neidin sai parhaiten isosiskon yläpedissä, josta nostettiin loppuyöksi meidän sänkyyn. Myös Erika nukkui välissämme parina yönä "kun siskokin aina saa ni miekii tahon!" Käytiin Lappeenrannan sataman leikkipuistossa Hennan ja Vilin kanssa nauttimassa lämpimästä kevätpäivästä. ♥ Kiitos hyvästä seurasta! 
Sunnuntaina menimme tervehtimään tätiäni ja setääni heidän mökilleen. Virpomavitsoja eli pajuja etsin, mutten löytänyt kuin kasan koivun risuja. Risuista, lahjapaperista, metallilangasta ja äidin ompelulaatikosta löydetyistä napeista tuli sitten tälläinen kranssi tätini mökin oveen.
Tokihan kävimme kirppiksillä ja löytöretkillä, mutta niistä sitten myöhemmin...Löysin mm. pienen punaisen vintage-patteriradion, oy alumiinitehdas ab:n kauniin ruosteettoman kakkuvuoan, kulahtaneen turkoosin keraamisen kolmiokulhon, ihanan pilkullisen pöytäliinan yms...mutta näitä joitain löytöjä tulee näkyviin vasta sitten kun on keittiöremonttimme valmis - tai siis tokihan se on jo valmis, muttei viimeistelty. Hyllyt puuttuvat seiniltä vielä. Pikkuhiljaa...


Kaunista ja keväistä pääsiäistä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti