20. helmikuuta 2011

Sabluunoja, kangasta ja väriä.

Oulun paljekirppikseltä neljä luonnonvalkoista 150x220 puuvillaverhoa hintaan 6€. Juuri sellaista kangasta mitä olin etsinytkin jo vähän aikaa...yksi päätyi pöytäliinaksi suoraan silityksen jälkeen.
 


Tässä nämä aijemmin kirppiksiltä löytämäni tyynyliinat sohvalle...mutta suunnitelmat muuttuu ja nämä tuskin viihtyvät kovin pitkään tuossa. Tuota verhokangastahan riittää kyllä joihinkin tyynynpäällisiinkin.


Testailen kankaan ja värin yhteyttä. Sabluunana ihan normi A4-arkki, johon tulostettu kuva leikattu irti ja töpötelty kuva kankaaseen tuolla samalla väriaineella, jolla värjään myös remonttimaalia tarpeen tullen. Sabluunatestinä oli perinteinen pienempi kuin kolme.


Kahden sanomalehden välissä silitin täysillä, äsken työnsin pesukoneeseen pesutestiin kuuteenkymppiin. Tyynyliinojenhan pitää kestää pesua. Saas nähä mitä tulee. 

Alunperin kangastarve ja sabluuna idea tuli tämän seinän vuoksi, johon tulee jotain ihan muuta kuin mitä siinä nyt on, mutta palataan siihen myöhemmin sitten. Yksi verho/kangas on varattu täysin siihen siis.


Kivaa sunnuntain jatkoa lukijoilleni!

Tämä siirtyy nyt päiväkahville ja ihmettelemään mitä sieltä pesukoneesta tuleekaan ulos vähän ajan päästä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti