14. joulukuuta 2010

Löytöjä ja adoptoitua lankaa.

  Oulussa käytiin tänään kirppistelemässä ja shoppailemassa.

Paljekirppikseltä kotiin tahtoi kaksi Muurlan (Ristomatti Ratian suunnittelemat) kynttilänjalat 
tuon yhden jo olemassaolevan kaveriksi. Kynttilänjalkojen nimeä en nyt kyllä millään muista ja en onnistunut googlettamaankaan oikein. Kauniit on 

Kirjainleimasimet löytyi myös, pitänee virittää niille jotkut palikat mihin liimata kiinni.Turkoosi metallinen lävikkö 2,5€ - nyt saa aika moni muu huono lävikkö lähdöt mein keittiöstä. 
Tätä kehtaa pitää esillä 


Kellarista kaivettu potkumopo on ollut kovassa käytössä kummallakin tytöllä, vaikka Evelle se oli tarkoitettu. Laitettiin kuusikin jo viikonloppuna paikalleen, keretään hetki nauttia jouluisesta kodista ennen virallisen joulun viettoon lähtöä. Lappeenrantaan siis karkaamme taas ensi viikolla asuntovaunuelämään. 
Näkyy muuten nuo uudet paneeliverhotkin kivasti kuvassa. Vaikkakin on ihan miten sattuu. Naapurimme, uroksen sukulaismies tuli viime viikolla rinkuttamaan ovikello ja kertoi että "kellarissa on joitakin lankakeriä vailla käyttöä, jos rouvalle sopii." Sopiihan meille - kävin kurkkaamaassa ja siellähän olikin aivan hurja korillinen täysiä keriä seiskaveikkaa ja joitain pienempiä keriä sekä vihreä ja punainen isompi vyyhti. Kiitos. 

Alempi lankakasa on lahjalankaa mein papan "tyttöystävältä", Kiitos sinnekkin. 

Nyt kun vaan keksin jonkun projektin...


Nyt pääsen kokkailemaan hyvillä ohjeilla  
Kirjakaupassa tuli siis käytyä Oulussa.Reki pääsee värinvaihtoon myöhemmin tänään. Ihan ronskisti muksun ikivanhalla sormivärillä meinasin.. Siivosin eilen kaappeja ompelu/askarteluhuoneesta = 1½ jätesäkillistä kankaita yms lähtee huomenna kierrätykseen, askartelujuttuja ja kankaita yms. noin pussillinen menee srk:n päiväkerholaisille askarteluun.
NYT KAAPIT ON hieman TYHJEMMÄT :)
Viimeviikolla löysin ihanan verhokapan keittiöön Vihannin SPR:N kierrätysmyymälästä 2€.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti