16. marraskuuta 2010

Ja se oli Rakkautta ensi silmäyksellä...

(Linssilude heti paikalla.)
Keinuva, kallistuskulma säädettävissä oleva keinonahkainen, metallijalustainen nojatuoli, 
3€, Paavolan kirppikseltä. IHANA ♥

Kankaat menee vaihtoon, vaaleampaa keinonahkaa luvassa tälle komistukselle. Tuskin olisi niin edukas ollut jos olisi ehjät kankaat. Mekanismi toimii - vaikkakin on hieman ruosteesta puhdistusta vailla. Koitin googletella että oisko tälle tekijää tiedossa, muttei ainakaan ihan samanlaista tullut vastaan.  Jos joku tietää enemmän kyseisestä tuolista tai olisi edes hyvä arvaus kenen suunnittelema tämä voisi olla ni kertokee ihmeessä.

~~♥~~


Yhdet sukat Lpr:n mummille valmiina.

~~♥~~

Kestovaippapyykkipäivän meininkejä ennen kirppikselle lähtöä...


~~♥~~

Tuli vihdoin viimein jotexilta tilatut "tähtiverhot" eilen...On muuten tosi nätit pimeällä. 


~~♥~~

Mies karkasi isänsä kera Kärppä-matsiin Ouluun, Erika on mummin tykönä ja mie ja Eve vaan valokuvaillaan, nörtteillään ja pestään pyykkiä kotosalla. Kohta voisi teetä tehtailla jälleen 

2 kommenttia:

  1. Johan oli löytö tuo sohva. Aika ihana! Vaippapyykkikuvissa vilahtelee tutunnäköiset villahousut. Ootko itte tehny H&M:n villapaidasta? Meillä on neidillä samanmoiset omatekoiset villikset just jalassa. :-)

    VastaaPoista
  2. Joo, tuo tuoli on aivan ihuna <3

    Villikset on kierrätyksestä löydetty entinen paita(joku jo kutistanut väärässä pesussa) ja tosiaankin henkkamaukkaa :) Noi on kyl ihania noi tsi-villikset, meil ei kyl oo enää kun nuo yhdet käytössä. Muut kului puhki ja en ole kerennyt korjailla...pitäs varmaan uusia talven tuiskuihin tehtailla :)

    VastaaPoista