13. helmikuuta 2009

Unelmia ja kouluhommia..

Perjantaina joku voi huokaista helpotuksesta ja sanoa että:
"Onneksi ei tarvii mennä huomenna kouluun..",
mutta mie en voi...

Meen illalla taas kouluun Haapaveden opistolle..Nyt oonkii ollu ihan kiitettävästi koulussa ja opiskellut kovin reippaasti..Meillä oli tehtävä vop-mallista ja ohjauksen ulottuvuuksista..

"Juuri kun luulin ymmärtäneeni, tajusin etten tajunnutkaan"

Kaipa mie tein jotain siinä oikeinkin vaikka tuntui etten tajunnu mitään siitä..

Arvosanakii oli kyl yllättävä: 5. Joutu kyl hyppää kattoon ku sai arvostelun käteen.

Vissii toinen kerta ku saan 5:n jostain skolehommasta..Viimeks sain sillo femman ku tein artesaaniopintojen aikana vapaasti valittavissa psykologian esseen sivupersoonahäiriöstä.. :P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kuuntelen just nyt KoRnia ja juon vieläkii aamukahvia..Neljäks pitäs mennä taas kouluun.. Vaikkakin on vapaaehtoinen koulutusviikonloppu, mut eipä koskaan ole koulutus pahasta.
Moninaisuus+oivallus+dialogi-koulutus siis nyt viikonloppuna miulla lisänä nuoriso-ja vapaa-ajan ohjaajan opintoihin. Huomenna menee aamulla 9-18 ja sunnuntaina sit 9-14..

Maanantainakii ois moniammatillisuusjuttuja siellä, mutten kyllä pääse kun murulla on töitä ja lapsille pitäs keksii sit jostain vahti.. + Haluan nukkua pitkään, ainakin yheksään :)
Tiistaina on sit joku Lanulaisten näyttö monikansallisuuteen liittyen, sinne meen kyllä sit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
np. KoRn - wake up hate.mp3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joopa joo, ois tuossa sitä ihanaa apina-pul ja omppu-pul kangastakii kumpaakii kaks vaippapalaa..Kunhan nyt kerkeis ni tekis neljä vaippaa lisää sitten..

Nyt ois viel tekemättä kyl skolehommiakii mitkä voi koittaa saaha ees alulle ens viikolla ni sais ne aikanaan palautettuakin..Eli illat menee aika pitkälti lukiessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti