30. joulukuuta 2008

Uutta vuotta odotellessa..

Joulu oli ja meni..

Kinkkua vieläkin jääkaapissa, pitänee huomenna tehdä munakasta siitä..Ainakin viime vuonna toimi hyvin, tosin myös hernekeiton jatkeeksi sopii hyvin..

Saatiin paljon tarpeellisia lahjoja, pyyhkeitä, peitot ja tyynyt ja sellainen niskojenhierontalaite ja paljon suklaata..Ja boxi salmiakkisuklaakonvehteja ♥


Eilinen päivä meni ihan vaippapyykkiä ja uusia pyyhkeitä pestessä..Illalla heitettiin sitten Erika ja Eveliina mummille ja papalle hoitoon..Sitten ajeltiin Ouluun..HIMin keikalle teatrialle ♥Keikka oli mainio, ei valittamista muusta kuin siitä etten pienenä ihmisenä kunnolla nähnyt mitään massojen takaa ja jos olisin mennyt eturiviin olisin litistynyt kuoliaaksi truu-fanien tunkeillessa lähemmäs lavan reunaa. Otan seuraavalla kerralla joko keittiöjakkaran tai 70's tolppakengät mukaan keikalle mennessäni.

Teatrialle iso miinus tilojen toimivuudesta.
Kauhee ryysis narikoilla tullessa ja mennessä varsinkin. Kukaan oikeesti päässy kunnolla ulos ees takki kädessä kun joka puolelta tulvii lisää ihmisiä hakemaan takkejaan.."Parijonoon järjesty" voisi toimia paremmin. Tai sitten ihan aidattu polku hakemaan takkeja ja toiselta reunalta ulos.

No, pääasia oli se HIM ja sehän oli kyl ♥!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Illalla pitänee lähteä shoppailee Erikalle uutta talvihaalaria jostain, toivottavasti alelaarista. Hajosi penteleen vetoketju aamulla kun olin mummilta hakemassa..iivil. Ja en tosiaankaan ainakaan vielä tähän hätään ala vaihtamaan sitä..vaikka osaisinkin..

Huomenna murullakin vapaapäivä ja uudenvuoden aatto.

Joten:


Ottakaahan iisisti ja hyvää tulevaa vuotta 2009!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pivikki kiittää ja kuittaa vuoden 2008 viimeisen kirjotuksen tähän
ja menee nyt keittämään kahvia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti