12. tammikuuta 2012

Kuvausassarit vauhdissa

Puuhkis, kauheeta lentoa ollut taas tämä elämä. Ollaan käyty alennusmyynneissä pyörimässä ja tuhlaamassa lahjakortteja. Ette ikuna arvaa mikä pettymys oli kun ei Kodin1:sessä ollutkaan enää niitä Muurlan Mummolassa-sarjan astioita lainkaan. Käytettiin kortit sitten jonhonkin yhtä tarpeelliseen ja ostettiin tytöillekkin oma ihana vaaleanpunainen cd-soitin ♥ Kukkapöydän hommasin myöskin samalla reissulla, tykkään, jotenkin rouhee mutta suloinen.


Rupesin vihdoin ja viimein tätä olkkaria laittamaan kevätkuntoon, pyysin tytöt auttamaan pöydän siivouksessa ja kuvausavustamisessa ♥ (Musta tähtilamppu ei muuttanut kuitenkaan olohuoneeseen, mies tuumasi etten saa sen lamppua viedä kun olen kerta sen sille lahjaksi tuonut..) Joskus kirppikseltä bongattu pikkuliina pääsi viihtymään kynttelikön kanssa olkkarin pöydälle, sopii yllättävän hyvin väreihin.

 
 
 

Ihana turrikkaviltti hommattiin ennen joulua jo hemtexiltä. ei tuon ohi voinut vaan kävellä


Joulun välipäivinä virkkasin jämäkuteista leikkisän pikkumaton, jotenkin söpö. Keskusosa on trikookudetta, reunat vanhaa lakanaa. Paikkaa tälle miulla ei ollut edes mielessä ja miehen idea oli iskeä se tuohon tyttöjen huoneen oven eteen. Sopii kuin valettu siihen.

 
Tälläistä höpinää tällä kertaa...
 
Mitäs olisitte mieltä uudesta arvonnasta kun kerran teitä lukijoitakin on tupsahdellut lisää tässä vuoden alun jälkeen tasaiseen tahtiin? Arvonnassahan olisi taas jotain löydettyä, tuunattua tai itsetehtyä...Ja tottakai tarpeellista.

Mukavaa torstaipäivää sinulle!

5 kommenttia:

 1. Ihana koti teillä. Näyttää niin lämpimältä, pehmeältä ja turvalliselta. <3

  VastaaPoista
 2. Kivoja olkkarikuveja. Hei kerrohan kuomaseni miten teillä saat pidettyä virkatut matot lattialla suoraan ja siten että lapset ei kaadu niihin?? Kun sullaki on noita pieniä? Meillä kun yrittää pitää niitä lattialla, se on aina ihan katastroof!! Onks meidän parketti vaan jotenki extra-liukas?

  VastaaPoista
 3. Kyllä meilläkin matot on koko ajan rutussa ja kompuroinnin kohteena, tokihan noihin voisi kokeilla sitä liukuestegeelijuttua jota saa käsityöliikkeistä. Meillä ei ainakaan vielä ole kumpikaan muksuista vetänyt pää edellä lattiaan kompastuttuaan mattoon...lähellä on ollut. Tokihan meillä ei saa juosta sisällä, jollei isi muksuja juoksuta heppaleikeissä ;)

  VastaaPoista
 4. Hmmm pitäskö tämän rohkaisemana kokeilla taas virkkuumattoo olkkariin :)
  Harmittaa piruusti että niin kaunis matto on rullalla vaatehuoneessa, pöh.

  VastaaPoista
 5. Oi kun ihana matto!:) Miten saat maton pysymään paikoillaan, kun mulla ainakin on aina ollut se ongelma, että matto luisuu minne sattuu.

  VastaaPoista