4. tammikuuta 2012

Keväisempää, kiitos!

Kevät alkaa jo hiipiä kotiin. Löysin kirppikseltä (taas) uuden päiväpeiton makkariin alle kympillä, hobbyhallin tekele siis tämä. Ostin kevätinspiraatiota lehden muodossa jota olen jo hieman selaillutkin, ihanuuksia...tuo musta tähtivalo saa kohta muuttaa muualle, jotenkin liian synkkä nyt meille, ei vaan sovi tuohon. Voisihan sen kokeilla vaikka olkkariin sijoittaa jos se sinne uppoaisi paremmin, kun siellä on muutakin mustaa. Tosin tahtoisin mein olkkarin kaijuttimetkin päällystää mielummin pitsillä, vaikkakin mustalla pitsillä. Mutta nyt ainakin makkari näyttää tältä jokusen aikaa. 
 
  
 
 

 
 
 
Palatkaamme olohuoneeseen tässä seuraavaksi tällä viikolla...kunhan jaksan ja kerkeän. Joku ihme saamattomuuden ja väsymyksen aika iskenyt, ei vaan jaksaisi. Järkkärilläkin on muistikortti joulukuvia täynnä, joten kiireissäni otin kuvat kännykällä...laiskimus. Illalla ekaa kertaa loman jälkeen töihin ja huomenna sitten pidempi työpäivä uuden nuorisotilatoimintamallin alkaessa, eiköhän siitä hyvä juttu kehkeydy. Feeling good!
 

7 kommenttia:

 1. Olohuane kuveja odotelles :)
  Hei manee toi tähtivalo, mistäs olet moisen herkun löytänyt?

  VastaaPoista
 2. Tähtivalon (ja toisenkin samanlaisen) olen löytänyt kirppikseltä joskus parin vuoden sisällä. Hemtexin lamput nuo alunperin kumpainenkin on :)

  Toinen on siis hopeanvärinen :)
  Tässä kuvaa viime kesältä:

  http://4.bp.blogspot.com/_Ry7ZzoVfZ8Y/TAo8pWnOpOI/AAAAAAAAAic/_aX21t_tdrw/s1600/05062010302.jpg

  VastaaPoista
 3. Kaunista!!Kiitos muistamisesta! Hyvää päivänjatkoa! terveisin Riitta Sinikka.

  VastaaPoista
 4. Mahtava löytö ja tosi keväinen. Kaunis. Voi kun joskus löytäis jotain noin kivaa noin edukkaasti.

  VastaaPoista
 5. Aivan todella ihana peitto, aijai :) Ihanan hempsukat värit, hyvä löytö! Tuli kevättä rintaan itsellekin ;)

  VastaaPoista