12. kesäkuuta 2015

Tähdissä

...on toivottavasti hyvä pienen nukkua.


Olen ollut tänään kotona tämän armottoman kurkkukivun ja kähisevän ääneni kanssa. Jonkun viruksen olen jostain napannut kun ei angiinaa ollut testien mukaan. Ääni on poissa toista päivää ja olo muutenkin aika kehno. Sängyn pohjalla mennyt melkein koko päivä.

Nyt illasta jaksoin jopa edistää kirppisvisiotani eteenpäin ja surautin saumurilla syksyn vauvalle uudet lakanat. Lakana siis euron kirppislöytö viime viikolta. Hyvin sai aikuisten lakanasta aluslakanapussukan patjalle ja pussilakanan. Tyynyynkin vielä riittäisi, muttei taida vauva tyynyä tarvita.

Pinnasänkykin oli löytö Raahen roskalava-ryhmästä, vaati vain hieman tukitoimia ja pari uutta ruuvia. Ihana sinänsä kun siitä voi irrottaa toisen laidan pois eli onnistuu telakointi meidän parisänkyyn hyvin.

Mitä hyviä löytöjä sinä olet tehnyt aikojen saatossa? 

Pivikki 

2 kommenttia:

  1. Olen "romujen" pelastaja ja paljon on tullut löytöjä tehtyä. Yksi parhaista löydöistä on olkkarin vihreä pöytä, josta on hiottu päälimmäisiä irtoavia maaleja pois ja katkaistu jalat. Siitä en luovu koskaan. <3 Pöytä näkyy postauksen kuvissa http://arjeniloja-sari.blogspot.fi/2015/03/miten-saatoinkaan-unohtaa.html


    VastaaPoista