1. toukokuuta 2013

Syön sanani (Tiimarin kangasteipistä)

Kehuin aiemmassa postauksessa Tiimarin ihania kangasteippejä. Nyt joudun syömään sanani, sillä hetken aikaa - eli jokusen viikon - jälkeen kehyksiin liimaamani pinkki ja sininen teippi kadottivat teippinsä ja tippuivat kuin ei koskaan kiinni olisivat olleetkaan. Violetti ainoastaan kesti lasissa kiinni. Tutkin teippirullia ja pinkki+ sininen olivat menettäneet liimauksensa rullallakin. Ensin meinasin että laitan reklamaatiota Tiimariin, mutten löytänyt enää kuittia ja ostosta on jo monta kuukautta + ostin ne Lappeenrannan Tiimarista. Joten urputan täällä. 
 
Pitihän se keksiä loppurullille muuta käyttöä...Ja Eveliina aloitti pari viikkoa sitten päiväkodin, joten neidille tarvitsi nimikoidun päiväkoti-pussukan. Liimasin sitten kangasteipillä Eveliinan nimen vanhasta pussilakanasta ompelemaani pussukkaan.
 
Viikon verran teipit kesti ilman ompelua, nyt oli pakko ommella kirjaimet kiinni.

 
 
 
 
 
   
Tiedä sitten miten teippi kestää pesua...No, se on sen ajan murhe :)


 Keski/vieras/askarteluhuoneen muutoskin on ollut kauan jo valmiina...Pitänee koittaa siivota kangas-sotkuni että saisi kuvailtua tänne. Huone on siis miehen ja miun kompromissi sisustuksen suhteen.


Iloista vappupäivää!

2 kommenttia:

  1. mikään ei harmita niin kuin surkeat materiaalit tai tökkivät työvälineet. Meneehän se palaute ehkä näinkin perille... Ihanan pussukan on Eveliina kyllä saanut....ja voi miten ihana Husqvarna!

    VastaaPoista
  2. Mukavan värikkään näköistä teidän kotona ja monia kivoja ideoita. Terveisin Tiina Fiiantieltä

    VastaaPoista