9. huhtikuuta 2013

Mummon korulaatikolla

Tutkimme äitini kanssa viime Lappeenrannan reissulla mummoni korulaatikoita ja sain ottaa mukaani sieltä koruja, käyttöön tai kierrätyskoruihin. 

Olikin hyvä pitää muutenkin lenkkeilyssä lepopäivä kun vasen nilkka ilmoitti vanhasta skeittivammastaan jo jokin aika sitten, eilen äityi niin kipeäksi että laitoin tuen siihen. Projekti etenee hiljalleen. kilo viikossa tähän mennessä. Ehkä tässä rantakuntoon päästään vielä :)

Kaivoimme sitten lasten kanssa heidänkin helmet pöydälle ja koruilimme iltapäivän. Älkää ihmetelkö kun kuvat punertaa, pöytäliina on vaaleanpunainen ja kännykkäkamera ei sitä ihan oikein tajua :)


Purin vanhaan emalikippoon mummoni joskus käsin tehtyjä koruja, otin kaiken talteen.


Hienot valehelmikorvikset perinteisillä läppäkiinnityksellä...nämäkin purin osiin.


Samaan aikaan neidit käytti hieman nykyaikaisempia helmiä koruissaan.


Tälläiset korvikset, rannekorun ja vielä kaulakorunkin innostuin näistä turkooseista muovihelmistä ja valkoisista palloista tekemään. 


Hieman nykyaikaisemmat korvikset kesäksi, valkoiset helmet mummon laatikosta.


Paljon vanhoja helmiä ja osia jäi vielä, uutta inspistä odottaessa.


Inspiroivaa viikkoa sinullekkin!

3 kommenttia:

 1. Onpas kauniita!! Ihan ihania nuo vaaleanpunaraidalliset helmet tässä viimeisessä kuvassa.. :)

  VastaaPoista
 2. Lasten kanssa on ihana tehdä koruja, tarttuu se jokin ennakkoluulottomuus ja syntyy ihan uusia oivalluksia, näin ainakin meillä :) Kaunis tuo valko-sininen.setti!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa korutehtailua. Pitäisi ostaa lisää lapsille helmiä, tykkäävät kyllä kovasti tehdä koruja. Ja jospa sitten tulisi taas itsekin tehtyä.
  Oi, mitkä ihanat keltaiset korvikset. Piristävät :)

  VastaaPoista