9. toukokuuta 2011

♥ 8.5.2011 ♥

En saanut kahvia sänkyyn - kahvi oli loppunut, joten joimme aamuteet.
Tein tytöille suklaakiisseliä ilman virallista ohjetta, taisipa siitä puuttua sokeria? Vai mitä päättelette näistä ilmeistä? En ole siis koskaan aijemmin tehnyt suklaakiisseliä, koitin vain muistella miten iskä sen aikanaan teki.Sain toki kaksi ihanaa korttia, isompi Erikan ja Eveliinan yhteistyötä ja kissakortti Erikan tekemä, mutta isin leikkaama (oli Erikan omat pikkusakset hukassa). Sain ihanan keväisiä kukkia. Leivoin mokkapaloja. Join päiväkahvini rakkaus-muumimukista, jonka löysin kirppikseltä viime viikolla. 


Löysin myös lauantaina pienet kangaspuut, sellaiset poppanapuut neljällä eurolla, kokeilu niillä on menossa tuolla olohuoneen puolella. Loimi niissä oli jotain punaista villalankaa ja olivat ilmeisesti olleet lapsen käytössä. Ei lapsi tuollaista jaksa, varsinkaan kun ei loimen kohotus kunnolla toiminut. Korjattu on. Laitan kuvatuksia sitten kun on jotain näytettävää tuolla saralla. 

Meillä on tietokone jumitellut aika lailla viimepäivinä, siksen oli kovin monesti nyt päivittänyt teille kuulumisiamme - nytkin päivää myöhässä. Yritän parantaa tapani.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti