26. maaliskuuta 2011

Onni on...

Uudet verhot keittiöön, päärmäämätön kappakaitale (tosi pitkä n.6m oli siis ostaessani..) 3€. Tästä riitti myös sammutuspeiton piiloksi. Pitänee varmaan loputkin kankaat vielä johonkin käyttää. 




Pulkkamäki kera perheen ja isoveljeni joka tuli yökylään.




..Sininen tuunattava pikkulipasto ja kaksi ihanaa nuppia kirppikseltä.( Lipasto 6€ ja nupit periaatteessa ilmaiset.)  Mies hioo vanhat maalit pois, ostetaan kalustemaalia ja käänetään pari laatikkoa nurinpäin, jolloin nuo ihanat nupit saa hyötykäyttöön. Lipastossa kuusi laatikkoa, jonne voin tuunauksen valmistuttua piilottaa aarteitani.



..Äidin revontulihuivin aloitus vihdoin ja viimein olkapääkivusta huolimatta. Neulon rivin kerrallaan, ihan rauhassa - ei kauheeta kiirettä. Parin viikon päästä ollaan menossa Lappeenrantaan taas. Sitten jos olisi valmis, niin hyvä olisi.


..Pilvenmuotoinen piparimuotti pussillisessa piparimuotteja, kaikki nämä ja muoviset kuusi lisää vain euron... Tekeepä mieleni alkaa leipoa pikkuleipiä.





Vanha vuoka 0,20€ kirppikseltä myöskin...hurmaava.



Onnea on myöskin ne muut löydöt joita löysin Oulun kirppiskierrokseltamme eilen. Löysin ihanan seinähyllyn keittiöön vanhojen hyllyjen tilalle 10€ , itselleni pari raitapaitaa ja tekniikkapaidan yht.1,5€, musta pieni gootahtava hamonen 2€, ihana kynttelikkö mökille isoveljen kanssa puokkiin 10€, pienempi kanneltava tuikkuasetti 2,3€...Kuvia tulossa kunhan kerkiää kuvaisilla. Nyt lauantain arkiaskareiden kimppuun eli siivoamaan ja pyykkäämään.

Kaunista viikonloppua sinulle!
Ps. vielä kerkeät osallistua arvontaani.


Terkuin,

4 kommenttia:

  1. Tosi hyviä löytöjä! Ihana tuo pilvimuotti :)
    Melkeen koskee sieluun kun en, loppumassa olevan talviloma viikon aikana, päässy kovan flunssan takia kirpparille! olispa ihana kiertää kaikki suomen ihanat kirppikset ;)

    VastaaPoista
  2. Oikein mukava blogi sulla ja kauniita kuvia!
    Ja erityisesti mua ihastuttaa nämä sun ihanat löydöt :) esim tuo kakkuvuoka on ihan huippulöytö! mulla on käytössä samanlainen mummuni vanha.
    -anne-

    VastaaPoista
  3. Ihanat keijutaulut edellisessä postauksessasi!
    Ensi vierailulla blogissasi..täältä löytyy kaikkea kivaa :) !
    Iloista sunnuntaita!

    VastaaPoista