20. elokuuta 2008

Pakko katsoa..

♥ Tänään palaa iki-ihana sarjamurhaaja Dexter ruutuun Nelosella klo: 22.00 ♥


Sitä ennen pitäs tänään päivällä varmaan raivata tää miun vaippaompelimo pois olohuoneesta ja raivata nuo pyykkitelineetkin kasaan..Pitää myös kattoa koneelta viime viikon House ja illalla sitten uusin jakso telkkarista..Siis jos meillä näkyy telkkari taaskaan.

Tulee joku kyläläinen jamppa illalla ihmettelemään oman tikiboxinsa kanssa et miksei meillä näy telkkari kunnolla..taaskaan ei löydä noita plus-korttikanavia..kuulemma tuossa 100m päässä eli viereisessä talossa näkyy myös fakta..Eli pitäs kaiken järjen mukaan näkyä kyllä meilläkin..Vika on joko poksissa tai sitten jossain muussa..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jotenkii huomaa että ei oo oikeen kanavat näkyny ku illat on saanu istuu ja ommella ☺
Nyt on vaan tarranauha kabut ja pitäs varmaan ommella sit nepparikäyttösii vaippoja..Nepit ois kivoja mutta tässä konkurssissa ei ole niitä varaa hommailla..ei myöskään sitä leveetä, pehmeää tarranauhaa..kapeaa kyllä löytyy miehen työpaikalta omakustannehintaan niinkuin lankojakin..

Harmittaa kun ainakin yksi miun kangaspalalaatikko on vielä Lappeenrannan asunnolla jemmassa, siellä ois hyviä kankaita noiden sisävaippojen päällisiksi..

Pitänee ensin koittaa käyttää noita kierrätyskankaita pois..Onhan niitäkin aika pino tuossa..Lisäimuja pitäisi ommella aika paljon, mietin et jos tekis sellasia pyöreähköjä tiimalaseja..pitäs vaan kaavaa niihin virittää..No jos sovellan noista tsi-vaippakaavoista sitten lisäimujen kaavat..tulee ainakin suht ok kokosia sitten niistä..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kysyin mieheltä että saanko tuhota toisen vanhan pyyhkeen, kuulemma saan kunhan jää ees pari mihin kuivata ittensä suihkun jälkeen.


Pitänee kuitenkin siirtää ompelimo tuonne vauvan huoneeseen, josta pitäisi muuten ottaa uusia kuvia nyt kun on verhot yms paikallaan..taidan ottaa ne kuvat ennen kun siirrän kankaat ja koneet sinne. ☺

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kävin eilen muuten kirjastosta hakemassa sen Satumainen Talvi-kirjan, ihan ihania ne kaikki jutut siinä..en vaan tiedä että milloin kerkeisin niitä tekemään..hinku ois kova mutta ei ole oikeen materiaaleja eikä budjettia alkaa vielä villiintymään..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Toivotaan miehen kanssa että kaikki menee yhellä tietyllä elämän saralla niinkuin ollaan nyt suunniteltu ja elämä helpottuu..toivotaan parasta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ensi viikon torstaina olisikin sitten jo se vauvan painoarvio..kuinkakohan nopeasti viikko menee? Tai syntyyköhän tämä pieni otus jo ennen sitä..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti