10. toukokuuta 2014

Lampun valossa


Löysin Ylivieskasta kirpputorilta retrolampun kolmella eurolla, se kotiutui ompeluhuoneeseen lisävaloksi. Innostuin tänään ompelemaan erästä ompeluleirillä aloitettua projektia valmiimmaksi. 

Taas jotenkin mennyt maku koko bloggaamiseen, kommentteja tai tykkäyksiä teiltä arvoisat lukijani ei tule tänne eikä facebookkiin...en enää tiedä kiinnostaako miun jorinat enää oikein ketään. Tokihan tämän blogin on tarkoituskin olla miun muistikirja enkä vartavasten kirjoittele jollei ole mitään asiaakaan. Toivepostauksia on kiva kirjoittaa ja toivoisinkin että ideoita teiltä niihin saisin.

Sovitusnukkepostaus tulossa ensi viikolla, huomenna kutsuu taas Helsinki ja KoRnin keikka. Sattuikin äitienpäiväksi :) Lapset pääsee mummolaan yökylään ja saadaan laatuaikaa kahdestaan miehen kanssa ♡ Ja on vähän pakko lipsua uudesta ruokavaliosta.

Oikein hyvää äitienpäivää 
teille kaikille äideille ♡

Pivikki

1 kommentti:

  1. :) Käyn kyllä lueskelemassa, mutta kommentoiminen ei oikein luonnistu. Tuntuu vaikealta löytää siihen aikaa (tai käsiä), eikä minulla ole oikeastaan mitään järkevää sanottavaakaan. Kaunis koti, ihania projekteja on ja suloiset lapset <3.

    Täällä on siis ainakin yksi lukija enkä ole ajatellut juttujesi lukemista kokonaan lopettaa. Myöhästyneet äitienpäivätoivotukset sinullekin!

    VastaaPoista