30. elokuuta 2013

Mitä sinulle kuuluu? Meille kuuluu...

...Ompelukoneen surinaa, ampiaisen murinaa - eikun, eihän ampiaiset murise vaan surisee. Eveliinakin täytti eilen 5-vuotta ja huomenna lauantaina juhlitaan vielä tänään ajatusvaiheessa olevalla Oktonauttikakulla. Tarvikkeet on kyllä jo valmiina.

Ompelin viime viikolla meille kappaverhon keittiöön kirpparilta löytyneistä valmisverhoista ja somistin ne vielä pitsinauhoilla. Avartui koko köökki ihan hurjasti. Kirppikseltä tuli meille kaappi-ihanuuskin keittiömme kaaosseinän tilalle...daddadaa! Kaapista puuttuu yläsivu-lasiovet, jotka ovat tosin nyt paikoillaan jo kaappi löytänyt tavaransa. Keittiöstämme tuli paljon avarampi ja valoisampi irtohyllyjen ja pikkuaputason kadottua sieltä. Tykkään 



 Leivoin eiliseksi Eveliinalle päiväkoti-vierailulle pannarirullaa pari pellillistä, väliin tyrkkäsin banaania ja vadelmahilloa. Ohjeen löysin kRuoka-lehdestä joita saa k-kauppojen kassoilta. Nopeaa ja hyvää!


Aloitin heinäkuun alussa neulomaan nurinkurin-sukkia, toisen aloitin vasta joku päivä sitten. Lanka itse koolaamaani Pirtin kehräämön sukkalankaa jossa 15% nylonia ja loput villaa. 


Ompeluhommia...kierrätyskankaista jälleen. Pienelle neidille Stardust-huppari OB 4/13 kaavalla. Sisäkangas kirppislöytötunikaa ja päällikangas vanha fleeceviltti ♡ Tuli aika söpönen, tykkään!





 Emilian turpohuulikin pääsi kuvaan. Ampiainen iski huuleen päivällä ja ambulanssikin kävi meillä tk:n soiton jälkeen kääntymässä. Liian vaarallista olisi ollut itse lähteä ajamaan 55km lähimpään päivystykseen, joten soitin sitten 112. Iltaa kohden turvotus hävisi onneksi melkein kokonaan, oli tosi hurjan näköinen heti piston jälkeen (kuvaa eilisten päiväunien ajalta) . Onneksi selvittiin säikähdyksellä eikä mennyt hengitystiet tukkoon. Tänään ylähuuli vielä hieman turvoksissa, mutta tyttö on jo paljon pirteämpi oma itsensä. 


Ps. Huomenna arvotaan Nestoria ja Norppaa!
Vielä kerkeät osallistua!

  

10 kommenttia:

  1. Ihana alku blogitekstillä :)
    Tuo sun valkoinen kaappi on aivan ihana!! ja tietty verhotkin on kauniit!

    Oikein hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo kaappi oli kyllä niin loistava löytö. Rakastuttiin siihen miehen kanssa ihan päätäpahkaa. Nyt se on vielä makeampi kun siinä on ovet paikallaan. Pitääkin tehdä oma postauksensa siitä vielä :)

      Erittäin mainiota viikonloppua sinullekkin ♡

      Poista
  2. No johan oli kuulumiset :)
    - Nyt vois vaan laittaa omalta osalta, ettei kuulu mitään ;)
    Onneks ei ampparinpistosta tullu pahempaa. Hyvä palvelu teillä oli kun apuja tuli kotiin, eikä tosiaan tarvinnu lähtee ite ajeleen. Noinkohan olis täälä onnistunu... epäilen.
    Tästä tuliki mieleeni, että ite jouduin kerran viemään pojan lääkäriin, kun kolme mäkäräistä oli purru päälaelle ja poika turpos ihan kauttaaltaan. Koko 50km:n matkan kyselin pojalta vointia ja sairaalaan kun päästiin, ni poika meni veltoks. Apua saatiin viime tipassa. Tästä on kyllä aikaa jo kohta parikin vuasikymmentä, mutta kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei tullut, sai olla kyllä varuillaan ja hullun lailla tarkkailtiin neitiä loppuilta. Soitin tosiaan ensin päivystykseen ja sieltä ne kehoitti soittamaan suoraan 112 jotta saadaan apu nopeammin paikalle. Onneksi ei sitten tullut niin pahaa allergista kuin pelättiin - meillä isommatkin tytöt ja heidän isänsä tosi allerginen ampiaisille.

      Onneksi meillä ei ole noita mäkäräisiä ainakaan vielä näkynyt, hirvikärpäsiä kyllä ja tosiaan noita hallasta seonneita ampiaisia. Huh, kiire teilläkin on ollut ja onneksi pääsitte avun pariin viimeisellä hetkellä!

      Hyvää viikonloppua sinulle :)

      Poista
  3. Kiitos, hyvää kuuluu tänne.
    Aivan ihanan kaapin olet löytänyt!

    VastaaPoista
  4. Voi pikkuista Emiliaa! <3
    Blogissani on sinulle haaste. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, käyn alkuviikosta noutamassa ja koitan vastailla :)

      Poista
  5. Huh mikä pisto! Onneksi selvisitte säikähdyksellä. Ja kauniit on verhot ja muut ompelukset ja tuo kaappi on todellinen löytö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, elämä tuppaa muistuttamaan itsestään aina välillä. Onneksi meni näin. Kiitos kehuista ♡

      Poista